2777
2789
عنوان

مامان ها لطفا بیاید

67 بازدید | 7 پست

برای دختر من یک ماهه تشخیص آسم کودکی گذاشتن و بالطبع من روی اتفاقاتی که روزانه براش میفته حساس تر شدم

سوالی که دارم اینه که بچه های شما هم موقع بازی و بدو بدو کردن بالا رفتن از شر و کولتون و مبل تنفس دهانی پیدا میکنن؟

آسم درجات مختلف داره دختر من هشت سالشه سه ساله مبتلا به آسم خفیفه فقط بعد سرماخوردگی و آنفولانزا مدت طولانی سرفه میگیره ولی دختر جاریم ۶ سالشه اون آسم آلرژیک داره  خس خس سینه و موقع دویدن نفس نفس میزنه و نفس کم میاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسم درجات مختلف داره دختر من هشت سالشه سه ساله مبتلا به آسم خفیفه فقط بعد سرماخوردگی و آنفولانزا مدت ...

عزیزم‌امکانش هست بپرسم دختر جاری تون به طور مداوم باید اسپری بزنه؟

ببین دختر من شاید روزی یبار سرفه میکرد و تمام که این تشخیص رو گرفت ولی الان دقت میکنم توی بازی ها هم تنفسش دهانی میشه نمیدونم این طبیلی هست یا بخاطر آسم هست

و اینکه اگر طبیعی نیست با توجه به استفاده از اسپری این حالت نباید حذف بشه؟

عزیزم‌امکانش هست بپرسم دختر جاری تون به طور مداوم باید اسپری بزنه؟ببین دختر من شاید روزی یبار سرفه م ...

دختر جاریم موقع بازی کردن شدید تنگی تفس میگیره با صدای بلند دم و باز دم میکنه دکتر گفته تحت نظر باشه تا ده سالگی خود به خود خوب میشه بله یه عالمه اسپری داره که سر ساعت باید مصرف کنه با این توضیحاتی که دادین خوشبختانه وضعیت بچه شما خوبه آسم خفیف داره نگران نباش رعایت کنه تا ده دوازده سالگی از شر آسم راحت میشه خود به خود دختر من بزرگتر که شده بهتر شده خداروشکر 

دختر جاریم موقع بازی کردن شدید تنگی تفس میگیره با صدای بلند دم و باز دم میکنه دکتر گفته تحت نظر باشه ...

ممنونم که وقت گذاشتید  چیزی که من رو نگران کرده این هست که رشد قدی ش تحت تاثیر قرار بگیره با توجه به اینکه داروها کورتونی هستن

شما مشکلی ازین لحاظ نداشتید؟

ممنونم که وقت گذاشتید چیزی که من رو نگران کرده این هست که رشد قدی ش تحت تاثیر قرار بگیره با توجه به ...

پردنیزیون میخوره دختر من موقع سرفه برای کم کردن التهاب ریه اش ولی فقط هفت روز خوب که میشه دکتر میگه قطعش کن اشتهاش زیاد میشد ولی رو قدش نه تاثیر نذاشته ماشالا بلند قده 

پردنیزیون میخوره دختر من موقع سرفه برای کم کردن التهاب ریه اش ولی فقط هفت روز خوب که میشه دکتر میگه ...

خیلی محلت کردید 

دختر منم پردنیزولون میخوره به همین شیوه

ممنونم