2777
2789

من الان ۵ماهه اقدامم باردار نشدم😭 ۸ساله ازدواج کردم و پیشگیری میکردم میترسم کی باید برم دکتر؟؟بعضیا میگن حداقل یک سال بگذره؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی از اولش برو یه ماه نشدی برو دکتر دیگه بعضی ها الکی وقت تلف می‌کنن من ۷ ماه اقدام بودم در حالیکه ه ...

مشکل چی بود؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

تا یک سال طبیعیهبچه ک تو استینت نیس ک تا ۸سال نخاسی تا اقدام کردی بپره بیرون ک

🥲

من دوتافرزندام باراول باردارشدم.الان سومی ۱سال ونیم اقدامم.نشد.وقتی۶ماه گذشت وخبری نشدرفتم دکتر.خووم مشکلی نداشتم.ولی اسپرم همسرم۹۰درصدحرکت نداره.علتش یاقرص فشارخون دوسال می خوره.یاواکسن کرونا.ودکترگفت بااین ۹۰درصددیگه طبیعی باردارنمیشین.حتی اگرقرص بخوره همسرت

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
مشکل چی بود؟

پرولاکتینم بالا بود دکتر قبلی هی می‌گفت دارو نمی‌خواد کمه خودش میاد پایین فلان بهمان منم هی منتظر موندم آخر رفتم پیش یکی دیگه گفت باید دارو بخوری کی گفته دارو نمی‌خوای