من الان ۵ماهه اقدامم باردار نشدم😭 ۸ساله ازدواج کردم و پیشگیری میکردم میترسم کی باید برم دکتر؟؟بعضیا میگن حداقل یک سال بگذره؟
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
هی از اولش برو یه ماه نشدی برو دکتر دیگه بعضی ها الکی وقت تلف میکنن من ۷ ماه اقدام بودم در حالیکه هیچ مشکلی نداشتم آخرش بعداز ۷ ماه دکترمو عوض کردم همون ماه بارداری شدم
هی از اولش برو یه ماه نشدی برو دکتر دیگه بعضی ها الکی وقت تلف میکنن من ۷ ماه اقدام بودم در حالیکه ه ...
مشکل چی بود؟
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
تا یک سال طبیعیهبچه ک تو استینت نیس ک تا ۸سال نخاسی تا اقدام کردی بپره بیرون ک
🥲
پرولاکتینم بالا بود دکتر قبلی هی میگفت دارو نمیخواد کمه خودش میاد پایین فلان بهمان منم هی منتظر موندم آخر رفتم پیش یکی دیگه گفت باید دارو بخوری کی گفته دارو نمیخوای