2777
2789
عنوان

لوره زخم شه خطر داره ایا

139 بازدید | 19 پست

هر روز. هنم بوی اشغالدونی میگیره

گوششو اینجور نگهمیدارم اوق مقزنم اندازه نخود چند تا سنگ لوزه میاد بیرون با کلی ترشحال زرد و سبز و سفید

الان اینجوری شده

زخمه؟

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

برو طب سنتی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت داره چرک خشک کن مصرف کن

اره دکتر گفت لوزه هات بزرگ و حفره ایه باید بروشن داری ک سنگ نزنه بو نیگیره عفونت نکنه ولی نمیتونم برشون دادم میترسم بخوامم نیمزارن الان چیکار کنم زخمه سرطان نشه

نتیجه نداشتفقط باید لوزه رو بردارم

چه داروهایی بهت داد؟

پسر من شبا نفسش قطع نیشد بالاسرش نگهبانی میدادیم الان راحته خرخر نمیکنه حتی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

برو دکتر این کارا چیه میکنی😐

سنگ لوزه باید تخلیه بشه دیگه

عمل راحتیه ترس نداره برو بردار خودتو راحت کن برادرزاده ۶ سالشه جراحی کرد و زود خوب شد

من سنم بیتشره ۱۴ سالمه سخت تره عملم

و نمیخوام واقعا

میخوام راحت شم ولی نمیتونم میترسم

چه داروهایی بهت داد؟پسر من شبا نفسش قطع نیشد بالاسرش نگهبانی میدادیم الان راحته خرخر نمیکنه حتی

هیچی 

۳۰۰ گرفت گفت عمل کن برو بیرون

گفتم میشه فیلم لوزمو‌نشون بدم چرک میاد ازش؟

گفت فیلم شب با خانواده ببنی من وقت ندارم الانم برو