2777
2789
عنوان

کیا اینجا بچه دارن بیایید لطفا

73 بازدید | 8 پست

خانوما دخترم ۲ هفته دیگه میشه ۱۵ ماهش

اشاره کردن به چیزی رو بلد نیس

تو اینجا چند تا کلیپ دیدم که گفته تا ۱۴ ماهگی نهایت باید یاد بگیرن و اینا خیلی نگرانم کرده بخدا

چیزای دیگه اش خوبه

مثلا میگم بوس بده بهم بوس مینداره بگم بای بای کن میکنه ، اتل متل بخونم زودی میشینه میزنه رو پاهاش دالی کردنو هم بلده

خیلی هم بچه پر جنب و جوشیه تمرکز و این چیزاشم خوبه

همین ی مورد نگرانم کرد

الان هرچی هست رو ربطش میدن اوتیسم یعنی اینستا میرم فقط شده کلیپای اتیسم و اینم گفتن علامتشه حالم خراب میشه میبینم این چیزارو

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفااینستاروحذفش کن

شدیدا باهات موافقم

خسته شدم به خدا ازین چیزا هرکس یه دوربین گذاشته جلوش شده دکتر استرس انداختن به جون مامانایی که مثل من استرسین

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

اعضای بدن و صورت خودش رو بهش نشون بده ازش بخواه تکرارکنه رو صورت خودت مثلا بگو دماغ کو دهن کدوم ازش بخواه اینارو روصورت خودتم نشون بده فقط تمرین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باهاش تمریم کن بگو فلان چیز کوو بعد ش نشونش بده یا بگو بابا کووو

فکر میکنه دارم باهاش بازی میکنم یا من انگشت اشاره میکنم اون دستشو سمتم بلند میکنه 

اعضای بدن و صورت خودش رو بهش نشون بده ازش بخواه تکرارکنه رو صورت خودت مثلا بگو دماغ کو دهن کدوم ازش ...

اینم ایده خوبیه ممنون عزیزم حتما میکنم

شدیدا باهات موافقمخسته شدم به خدا ازین چیزا هرکس یه دوربین گذاشته جلوش شده دکتر استرس انداختن به جون ...

90درصدشون حتی دکترم نیستن بابادکتردرست وحسابی وقت نمیکنه سرشوبخارونه نه این پیزوری هاکه الکی یه گوشی ویه دوربین گرفتن مطالب چرت وپرت تحویل میدن 

90درصدشون حتی دکترم نیستن بابادکتردرست وحسابی وقت نمیکنه سرشوبخارونه نه این پیزوری هاکه الکی یه گوشی ...

درسته

ولی اخه خب اتیسم ن ارتباط چشمی داره ن حرکتیش مثل بقیه بچه هاس و نه یادگیریش

مگه میشه یه موردو برچسب بچسوبی بخدا اونقدر استرس میدن که حتی حاضر نیستم دوباره بچه دار شم پیر شدم دیگه