الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند سالشه؟بخاطر زیاد شدن اشتها یا میکروب معده میخوای بدی؟نده من معدمو همین پوکوند ننم سیر میداد صبحا یدونه کبابیشو که مثلا اشتهام زیاد شه ولی الان یه معده داغون دارم بوی سیر هم بیاد حالت تهوع میگیرم چه برسه بخورم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
نه گلم هفته ی اندازه ی ی نخود میدم قورت بده بعدازغذا هفته ای یکبارآخه خیلی مریض میشه
ویتامین سی و زینک و ای بده بهش قوی میشه ایمنیش اصلا سمت طب سنتی برای بچه ات نرو
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁