منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم من عاشق ویالونم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماه رمضون بود من ترشحات سیاه داشتم نمیدونستم چیه کمرم درد میکرد اون ماه رمضون روزه شوم کامل نزدیک ۲۰ ...
عه پس چیشد
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم من عاشق ویالونم.
یادمه نمیدونستم باید نوار رو از طرف چسبش بزارم یا طرف اصلیش مادرم درست توضیح نداده بود منم از طرف چس ...
همه همین خاطره رو دارن حتی اون کاربلدهاش🤣
میگفت نخوردی زمین ک 😶🫠😂کسی هلت نداد ک نپریدی از جایی ک 😂من کلاس 5 بودم آخه
فکر کردن خودت کردی
منی که نه مادرم نه ابجی بزرگم چیزی بهم گفته بودن موقعی که شدم ترسیدم رفتم تو اتاق درو قفل کردم برق رو خاموش کردم به یجا خیره شدع بودم دو یا سه ساعتتت فکر میکردم سرطان یا مریضی خاصی گرفتم😅