2777
2789
عنوان

چیکار کنم سریع پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست
اولین باره میشنوم الان سرچ میکنم. شما نتیجه گرفتی؟

تقریبا هرماه انجام میدم 

اره به منم دکتر طب سنتی رفتم گفت 🫢😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
دیگه هیچی نخور منم مثل تو بودم کلی قرص و گیاهی خوردم بالا آوردم بخاطر اون استرس بدتر عقب نیندازی،ن ...

وای اخه نمیتونم کلا مدتیه خیلی استرس دارم. تا جند روز عقب انداختن نرماله؟:((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوشونده نعنا فلفلی هم میخورم تاثیر داره

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
وای اخه نمیتونم کلا مدتیه خیلی استرس دارم. تا جند روز عقب انداختن نرماله؟:((((

۲،۳روز تا یه هفته نرماله ،ولی چون استرس داری  بیشتر عقب میندازی، اصلا نگران نباش اگه رابطه محافظت شده داشتی

تخم هویج رو اصلا نخور خاله من خورده بود جوون هم بود بنده خدا یائسه شد دیگه پریود نمیشه ،رازیانه گیاه ...

من پلی کیستیک بودم با همین تخم هویج و پنج انگشت خوب شدم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
کدوم بیشتر و زودتر جوابه؟

جعفری و عرق بومادران 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️