2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10643 بازدید | 629 پست
بخدا یعنی منی که اصلا اهل توهین نیستم هم الان مجبور شدم توهین کنم خدا ازش نگذره 😃💔

بیبی 😃 این واسه ذوق و هیجان برای شرایط الان😀 این مناسبه

ببخشیدا نتونستم نگم😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خوندن داره خوندن زیاااااااد پسر داییم کچل شد تا ازمون وکالت قبول شد الان چه بیا برویی دارهه ...

وکالت نا امن شده ببین روزی چندتا وکیل رو میکشن

خیلی ازمون وکالت سخته خیلییییییییی

بیبی 😃 این واسه ذوق و هیجان برای شرایط الان😀 این مناسبهببخشیدا نتونستم نگم😂😂

من روزانه الزهرا ارشد حسابداری میخونم هیچی نیست فقط تلاش کن و بخون 

بفرما ایشون تازه تو یکیاز بهترین دانشگاها داره میخونه میگه هیچی نیست 

من روزانه الزهرا ارشد حسابداری میخونم هیچی نیست فقط تلاش کن و بخون بفرما ایشون تازه تو یکیاز بهترین ...

اشتباه ریپ زدی

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

همون حقوقی که ارزوی توعه رو من میزدم سر ضرب میاوردم منتها رشته های انسانی رو عنمم نمیاد چون اسکلید ی ...

ببین کونی تو رشته عن شناسی هم نمیاری چه برسه به حقوق د آخه پلشت تو رو چه به حقوق تو فوقش بری ظرف بشوری 🤣🤣 پزشکی هم که نیاوردی فعلا کسی که داره میسوزع تو هستی پس بسیک کسشعر نگوو اشغال گیاه شناسی هم واسه تو زیاده احمق 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

شما برو 4سال دیگه به حرفم میرسی وقتی که دنبال کار بودی الان حسابداری یه شغل با لول پایینه 4سال بخونی ...

تو اگه میخاستی پزشکی قبول شی الان اینجا نبودی بعدم همه حرفات با مسخره کردن بقیس .. اول قبول شو بعد بیا بگو تنها کاری که دارن منشی دکترن... چیزی که زیاده پزشک بیسواد خانوم فخر فروشی نداره پزشکی 

همون حقوقی که ارزوی توعه رو من میزدم سر ضرب میاوردم منتها رشته های انسانی رو عنمم نمیاد چون اسکلید ی ...

شیمی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین من سال ۹۵ فارغ شدم تجربی 

شیمی ما دو برابر شما بودن 

الان دارم نگاه میکنم نصف مطالب حذف شده 

ریاضی هم همینطور 

فیزیک هم حذف و ادغام کردن 

هعی

نه اون خانم زده من کپی کردم ببین میگه الزهرا میخونه الزهرا خیلی دانشگاه خوبیه تازه

من داشتم ایموجی مناسب توضیح میدادم😂😂

درضمن رشته خوب تو دانشگاه خوب اصلا راحت نیست حسابداری هم رشته خوبیه

اره تو راست میگی دبیرستان که بودیم هرچی اسکول مسکول کلاسمون بو جمع کردن رفتن انسانی ته ارزوشونم یا ح ...

@niniyar_2  

@niniyar_3  

نی نی یار عزیز اینا وجودشون تو دنیای بیرون سم که هست 

حداقل از اینا جمعشون کنید🙏

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺