2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 10644 بازدید | 629 پست
به جای این حرفا برو بشین درستو بخون ن اون با کلاسه ک هنوز ترم اوله و کار خاصی نکرده ن شما ک داری اون ...

بخدا همینا بدتر از همه هستن 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

حسابداری رو منم میتونستم بزنم مدیریت بازرگانیم میتونستم بزنم منتها اصلا نگاهم بهشون نکردم من فقط هدف ...

مطمئنی اصلا نگاهشون نکردی ک الان انقد به قول خودت داری میسوزی؟

اگه انقد مصممی چرا پس چشمت دنبال کارای بقیس

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد کامنت های دارای وایب منفی زیاد دیدم:(

بهتر بود بجای سرزنش کردن استارتر

درکش میکردیم

یا حداقل بیشتر دلشو نمیشکوندیم

استارتر عزیزم بهتره تاپیک و ببندی❤️هیچی مهم تر از حال خوب خودت نیست

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

چقد کامنت های دارای وایب منفی زیاد دیدم:(بهتر بود بجای سرزنش کردن استارتردرکش میکردیمیا حداقل بیشتر ...

وقتی خودش خواسته سرزنش چیه

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

تجربین؟ اگر تجربی باشن با سوابق میتونن این دوتا رشته رو تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنن😂😂دختر تو راه پ ...

من حساب دولتی خوندم 

زمان ما این رشته ها فقط با ازمون بود 

بماند با تراز  ۷هزار تجربی رفتم حساب

مطمئنی اصلا نگاهشون نکردی ک الان انقد به قول خودت داری میسوزی؟اگه انقد مصممی چرا پس چشمت دنبال کارای ...

😃😃چرت میگه باور کن باهاش بحث کردم اصلا هنوز نمیدونه حسابداری یعنی چی 🤣🤣

😃😃چرت میگه باور کن باهاش بحث کردم اصلا هنوز نمیدونه حسابداری یعنی چی 🤣🤣

خیلی بده هی میخوان ارزش کارای بقیه رو بیارن پایین

من حساب دولتی خوندم زمان ما این رشته ها فقط با ازمون بود بماند با تراز ۷هزار تجربی رفتم حساب

هنوزم همین حوریه بابا من کلی مشاور صحبت کردم اصلا حسابداری قبولیش به این آسونی نیست باور من همش چرت میگه 🤣