زنممدشونم مدیر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 422 عنوان دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه | مشاهده متن کامل بحث + 10644 بازدید | 629 پست من میخام پزشکی بخونم برای همین پشت کنکور موندم اون ولی اومدش با نیش خند گفت من حسابداری اوردم ته دلم سوخت یکی دیگه از دوستامم گفت مدیریت بازرگانی قبول شدم بازم دلم سوخت 1403/08/04 | 18:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10372 به جای این حرفا برو بشین درستو بخون ن اون با کلاسه ک هنوز ترم اوله و کار خاصی نکرده ن شما ک داری اون ... بخدا همینا بدتر از همه هستن گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
onمونmo عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 735 حسابداری رو منم میتونستم بزنم مدیریت بازرگانیم میتونستم بزنم منتها اصلا نگاهم بهشون نکردم من فقط هدف ... مطمئنی اصلا نگاهشون نکردی ک الان انقد به قول خودت داری میسوزی؟اگه انقد مصممی چرا پس چشمت دنبال کارای بقیس کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18861 چقد کامنت های دارای وایب منفی زیاد دیدم:(بهتر بود بجای سرزنش کردن استارتردرکش میکردیمیا حداقل بیشتر دلشو نمیشکوندیماستارتر عزیزم بهتره تاپیک و ببندی❤️هیچی مهم تر از حال خوب خودت نیست چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 475 حسابداری با اینهمه سختیو دشواری کرد منشی( البته شغل منشی خیلی با ارزش و تحسین هستن با نون حلالی که د ... دمت گرم خوب ریدی بهش😄ادامه بده تا تاپیکو قفل کنه
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10372 والا خیلی ترسیدم نترس بابا😂😂اونو که این همه دروغ گفته شرط میبندم تاپیک ش هم سرکاریم گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
onمونmo عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 735 چقد کامنت های دارای وایب منفی زیاد دیدم:(بهتر بود بجای سرزنش کردن استارتردرکش میکردیمیا حداقل بیشتر ... وقتی خودش خواسته سرزنش چیه کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
اصلاندوست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 2075 نترس بابا😂😂اونو که این همه دروغ گفته شرط میبندم تاپیک ش هم سرکاریم نمیدونم بکه حلال کرده راحت میشم
زنممدشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 422 تجربین؟ اگر تجربی باشن با سوابق میتونن این دوتا رشته رو تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنن😂😂دختر تو راه پ ... اره تجربیم دوستام انسانی بودن
0من_شیطان_را_دیدم0 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 13376 تجربین؟ اگر تجربی باشن با سوابق میتونن این دوتا رشته رو تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنن😂😂دختر تو راه پ ... من حساب دولتی خوندم زمان ما این رشته ها فقط با ازمون بود بماند با تراز ۷هزار تجربی رفتم حساب
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10372 مطمئنی اصلا نگاهشون نکردی ک الان انقد به قول خودت داری میسوزی؟اگه انقد مصممی چرا پس چشمت دنبال کارای ... 😃😃چرت میگه باور کن باهاش بحث کردم اصلا هنوز نمیدونه حسابداری یعنی چی 🤣🤣 گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
saide1368 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7210 بخدا همینا بدتر از همه هستن 🤷♀️هی برا نداشته ها کلاس گذاشتن واقعا مسخرس
onمونmo عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 735 😃😃چرت میگه باور کن باهاش بحث کردم اصلا هنوز نمیدونه حسابداری یعنی چی 🤣🤣 خیلی بده هی میخوان ارزش کارای بقیه رو بیارن پایین کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10372 من حساب دولتی خوندم زمان ما این رشته ها فقط با ازمون بود بماند با تراز ۷هزار تجربی رفتم حساب هنوزم همین حوریه بابا من کلی مشاور صحبت کردم اصلا حسابداری قبولیش به این آسونی نیست باور من همش چرت میگه 🤣 گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
0من_شیطان_را_دیدم0 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 13376 هنوزم همین حوریه بابا من کلی مشاور صحبت کردم اصلا حسابداری قبولیش به این آسونی نیست باور من همش چرت ... اره اونم از تجربی بخونی تراز بالا میخواد حتی گروه انسانی با رتبه ۸ هزار اومدن
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10372 خیلی بده هی میخوان ارزش کارای بقیه رو بیارن پایین دقیقا اگه میخواستی پزشکی بیاری تو نی نی سایت نمیومدی😂بخدا اعصابم خراب کرد گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔