الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حسابدار و بخوای برای کارای مالی مطبت استخدام کنی و دوست دیگه ات رو به عنوان منشی قطعا نباید بهشون و جایگاهشون حسادت کنی
اونکیه بدجور سوخته دوستاشن تجربه ثابت کرده کسی که بقیه رو بالاتر میبینه شروع به تحقیر میکنه اسی بیچا ...
نه اتفاقا اسی سوخته که میگه دوتاشونم منشبم میشن اگه نمیسوخت که آرزوی موفقیت میکرد حرفاشونم به یه ورش هم نبود
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
عجبا میگم من حتی پیراپزشکی ها رو هم نزدمممم حسابداری که دیگه الان دارن با دیپلمم میگیرن
بله صددرصد شما درست میگید 🤣🤣وااای خدا سواد رو برم حسابداری با دیپلم ؟؟امکان ندارع کار پیدا شه برای طرف مطمعنی اصلا از رشته ها چیزی حالیت هست ،😂😂🤲حسابداری دانشگاه دولتی فقط بله شما پیرا رو هم نزنید ما هم باور کردیم
کنکوری نیستم ولی یه زمان ماهم این دورانو گذروندیم اگه انقد به توانایی هات اعتماد داشته باشی که یه حس ...
نه حسادت نکرده ببینید تو این شرایط ادم به زحمتای گذشته و شب بیداری هاش هی فکر میکنه باعث میشه هی دل نازک تر بشه طوری که حتی اگه یه حرف عادیم بزنن درباره کنکور حالش بد شه
ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔