2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی میخونم درصدای کمتر از ده هست میشه بگی یه کنکوری کلا چجوری باید تست بزنه درس بخونه همه چیز برای درصد بالا 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

اگ از الان بخونم میتونم قبول بشم؟پشت کنکوریم

روزی چند ساعت باید بخونم؟

فیلم آموزشی تاثیر داره؟؟

منابعم اکثرا خیلی سبزن خوبه؟

مرسی عشقممم🫂🫂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

من به شدت وسواسی ام

و الان به شدت ناامید و بی انگیزه

پشت کنکوری ام

پارسال همین وسواسی بودنه نذاشت پیشرفت کنم و درجا زدم،جدای از اون کمی هم تنبلی کردم

امسال همششش این فکر رو دارم که مثل پارسال نمیتونم،در توانایی هام نیست،همش حس یه ادم خنگ و عقب افتاده دارم که اصلا ذهنش نمیکشه درس بخونه

ناامیدم و همش این از ذهنم رد میشه که امسال هم نمیشل نمیتونم مثل پارسال گند میزنم

نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه

همش این حسو دارم که هر کس قبول شده خیلی نخبه و خفن بوده و من خنگم

میشه یه چیزی بهم بگی یکم حالم بهتر شه؟

البته دکتر میرم 

روزی چند ساعت میخوندی؟سال اول قبول شدی؟فیلم آموزشی ببینم یانه🥲

من از عید یازدهم خوندم ببینید تو هر بازه از سال ی تایمی داشت ولی در هر شرایطی خودمومجبور  میکردم برنامرو برسونم

من هرچی میخونم درصدای کمتر از ده هست میشه بگی یه کنکوری کلا چجوری باید تست بزنه درس بخونه همه چیز بر ...

ببین کلا به نظرم درصد زیر 10 دلیلش خوب نخوندم من هرچی میخونم....تو زمانی که میخونی تمرکز میکنی رو خوندهات خوندن فعال داری؟تست میزنی اگه میزنی و نتیجه نمیگیری از روش بازیابی استفاده کردی؟کلاس میری؟ خوب من باید شرایطت رو بدونم 

ببین کلا به نظرم درصد زیر 10 دلیلش خوب نخوندم من هرچی میخونم....تو زمانی که میخونی تمرکز میکنی رو خو ...

کلاس رفتم.خیلی سعی میکنم فعال بخونم ولی تو سرم نمیره نمیدونم چرا تست هم میزدم زیاد ولی آخرش نتیجه جوری بود انگار هیچی نزدم میشه روش درس مطالعه و تست زنی بگید مثلا اول چیکار میکنیم بعد چی.. 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))