2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بلوکات برای جلوگیری از اشعه های مضره تغییر رنگ نمیده، مثلا برای کسایی که با گوشی یا لپتاپ کار میکنن خوبه

اون یکیا رنگش تو نور عوض میشه دودی میشه

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نه اون فوتو هسبلوکات ببشتر برای استفاده از سیستم و مانیتور استفاده میشهکلا خیلی خوبه چشم کمتر اذیت م ...

واسه میگرنم میخوام بخرم

عینکی نیستم ولی شبا که نور بهم میخوره میگرنم عود میکنه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

نه اونایی که تو نور تیره میشن بهشون میگن فوتو کرومیک

بلوکات برای کساییه که با سیستم و کامپیتر و گوشی کار میکنن و اشعه هارو براشون منعکس میکنه

من تو کار عینک و عدسی بودم اگر سوالی داشتین میتونین بپرسین

واسه میگرنم میخوام بخرمعینکی نیستم ولی شبا که نور بهم میخوره میگرنم عود میکنه

برای این مورد اطلاعی ندارم ولی فرقشون اینی بود ک گفنم

حتما با مشورت چشم پزشک عینک بگیرید

چون سر خود عینک زدن اصلا خوب نیست

نه اونایی که تو نور تیره میشن بهشون میگن فوتو کرومیکبلوکات برای کساییه که با سیستم و کامپیتر و گوشی ...

بلوکات برای میگرن خوبه؟ میگرن من اینجوریه که وقتی نور مستقیم بهم بخوره حتی درحد یک دقیقه هم باشه سردرد شدید میگیرم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم