2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد تاپیک های مفید بزنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست
اتفاقا همین ماه قبل تاپیک چه کتابی خوندید، پربازدید شده بود. انقدر خوشم اومد.

اره اونم خونده بودم ولی کمه خب

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا گذاشتم ولی خو کسی رغبتی به خوندنشون نداد

ولی خو تو بزن.. خودم میخونم🙋🏻‍♀️

جالب باشه و رفیق اینجا داشته باشی تگ کنی پست بذارن بازدیدش میره بالاتر

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

اره اونم خونده بودم ولی کمه خب

خب جامعه رو نگاه کنید. چند درصد اهل جنجال و خاله‌زنک‌بازی و حرف ببر و بیار هستن و چند درصد سنگین و خانم یا فرهیخته؟ طبیعیه تا حد زیادی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

اسی تاپیک مفید بزن 

ببین چقدر بازدید داشتی ..

شما تاپیک بزن حتی اگه ۱۰نفر استفاده کردن کافیه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نزن من چند تا زدم پرنده تو تاپیکم پر نزد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خب جامعه رو نگاه کنید. چند درصد اهل جنجال و خاله‌زنک‌بازی و حرف ببر و بیار هستن و چند درصد سنگین و خ ...

درسته واقعا  حق با شماست

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید