2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر مالی تقریبا برابر یا یکم بیشتر از بابام قد از بابام بلند تر ولی درکل قد معمولی خساب میشه بابام یکم کوتاهه😂وزن کمتر از بابام عاطفی خیلییی بهتر از بابام دستو دل باز بودن بیشتر از بابام قدرت یعنی چی نمیدونم ولی بابام اگه زنگ بزنه بیست نفر سریع هرکاری بخاد میکنن ولی همسرم پنجاه نفر مثال اماده میشن😂😂

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

زمین تا آسمون فرق دارن همسرم عاشق سفر و رانندگی برعکس بابام اصلا حوصله رانندگی و سفر نداشت همسرم آدم بلند پرواز و ریسک پذیر بابام آدم بسیار محتاط که کوچیک ترین تعییری باعت آشفتگی میشد 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همسرم‌ یه سوسول واقعی گونی برنجو بلند نمیکنه 🤕 پدرم مربی بوکس پدرم کوتاه همسرم بلند پدرم با احساس و ...

معمولا دومادا از پدر خانماشون قویترن توجه کردین؟