2777
2789

با اجازه استارتر 

من ترشی درستم کردم سرکه خونگی بود مادرشوهرم داد خیلی تیز بود دو لیوان سرکه ی لیوان آب ریختم تا اینجاش بگید خوبه وسوال بعدی ترشیم ریختم تو شیشه های مربا بازاری که درشون حالت فلزی ماننده اشکال نداره؟؟ترشی خراب نمیشه؟؟؟لطفا جواب بدید راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر من ترشی درستم کردم سرکه خونگی بود مادرشوهرم داد خیلی تیز بود دو لیوان سرکه ی لیوان ...

نه مشکلی نداره همین ترشی های شیشه ای هم که از بیرون میخریم بازم درش فلزیه

من هر روز یه قاشق کشک میخورم از اون کشک های خشک شده دوست ندارم بعد از ناهار هم میخورم همیشه که به قو ...

اثری داشت برا خودتون یا مادربزرگت؟

و کشک های معمولی مایع رو بعد غذا میخوری قبلش باید بجوشونیم؟

اثری داشت برا خودتون یا مادربزرگت؟و کشک های معمولی مایع رو بعد غذا میخوری قبلش باید بجوشونیم؟

بله برای مادربزرگم تاثیر داشت جلوی بدتر شدن پوکیش رو گرفت منم که هنوز سنی ندارم ولی قطعا جلوگیری میشه

نه نیازی نیست

قبل خواب از هر کدوم چن تا بخورم؟

۷تا بادوم با گلاب خیس کن 

یه شب تا صبح بمونه بعد پوستشونو بگیر

با گلاب بریز توو مخلوط کن 

نصف فنجون آب یه ق غ کنجد دوتا خرما پودر سنجد اضافه کن بزار خوب میکس بشن دو روز در هفته میتونی بخوری

اگر حوصله این کاراشو نداری روزی ۷تا بادوم ۳تا خرما ۳تا انجیر بخور

۷تا بادوم با گلاب خیس کن یه شب تا صبح بمونه بعد پوستشونو بگیربا گلاب بریز توو مخلوط کن نصف فنجون آب ...

شما  امتحان کردبد خودتون این ترکیبات رو؟ یا از اطرافیان؟ و برا کلسیم نتیجه گرفتید؟

سلام عزیزم خوبین

درد دنده تون خوب شد؟دنبال درمان نرفتین علت رو جویا بشین؟

من از اخرین باری که باهم صحبت کردیم همچنان درد رو دارم

باردار هم هستم الان

واقعا دارم اذیت میشم دردم بیشتر شده دیگه حالم دارع بهم میخوره از این درد

شما چطورین

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸