2777
2789

من یدونه خواهر دامادم جشن عقد یا همون شیرینی خوران هستش طلازنی فعلا ندارن گذاشتن برای شب عروسی

حالا بنظرتون من ب عروس باید چیزی هدیه بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگه فقط شاباش 

یچیزی بگم همین الان از دلم رد شد بگم 

واسه هیچکس صد خودتو نذار بعد یه روزی بدجوری پشیمون میشی چون الان خودم تو این حالم خواستم بگم شاید ربطی نداشته باشه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
حالا اینارو ول کن چی میخوای بپوشی عکس لباستو میزاری بیبینیم😍😍

ب جان یدونه بچم اصلا عکس بلد نیست بزارم ولی لباسم بلند حلقه ای بالا تنه منجوق کاری شده دامنش هم حریر پفکی ساده زیرش استر داره رنگش نخودی

نه دیگه فقط شاباش یچیزی بگم همین الان از دلم رد شد بگم واسه هیچکس صد خودتو نذار بعد یه روزی بدجوری پ ...

بیشتر توضیح میدی چی شد مگه چکار کردی؟ شاباش الان باید هرتفری چقدر بدم؟

منم موافقم باهات و عینه سگ پشیمووووووونم

اگه بدونی چ حالیم 

انقد دلم گرفته چندروزه کارم شده فقط گریه 

از دست مامان خودم خیلی دلگیرم تصمیم گرفتم فقط پشت شوهرم باشه دیگه از خانواده خودمم بریدم البته بجز بابام

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ