2777
2789

سرنگ ها اکثرا برحسب سی سی یا همون میلی لیتره واحدشون . بعد دوز بعضی دارو های تزریقی برحسب میلی گرم هستش یا گرم چطوری با سرنگی که بر حسب سیسی هست مثلا ۶ میلی گرم دارو بکشیم؟ یا یک گرم دارو بکشیم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب الان سرنگ من برحسب سی سی هست من میخوام ۶ میلی گرم باهاش دارو بکشم تا خط ششم که هنوز به یک سی سی ن ...

چه دارویی مهمه که چه دارویی باشه 

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
چه دارویی مهمه که چه دارویی باشه

سلام ببخشید یک سوال داشتم در مورد تنظیم تعداد قطرات سرم در دقیقه . وقتی در سرم یا میکروست دارویی رقیق میکنیم حجم اون رو هم اضافه میکنیم به حجم سرم؟ مثلا اگر ۲۰ سی سی دارو بزنیم داخل سرم یک لیتری در فرمول تنظیم تعداد قطره به جای حجم محلول ۱۰۲۰ سی سی مینویسیم درسته؟ دیگه ۱۰۰۰ سی سی نمینویسیم؟ 

خب دارو مایع هست تزریق میکنیمدر هر سی سی ۶ میلی گرم دارو هست مثلا

سلام ببخشید یک سوال داشتم در مورد تنظیم تعداد قطرات سرم در دقیقه . وقتی در سرم یا میکروست دارویی رقیق میکنیم حجم اون رو هم اضافه میکنیم به حجم سرم؟ مثلا اگر ۲۰ سی سی دارو بزنیم داخل سرم یک لیتری در فرمول تنظیم تعداد قطره به جای حجم محلول ۱۰۲۰ سی سی مینویسیم درسته؟ دیگه ۱۰۰۰ سی سی نمینویسیم؟