2777
2789

سلام دوستان

من اینماه از روز سوم تا پنجم پری روزی دو تا کلومیفن خوردم روز هفت و هشت پری دوتا سینال اف زدم و روز ۱۲پری دوتا فولیکول ۱۸و۱۹ داشتم دوشب بعدش دوتا امپول اج سی جی زدم و ۳۶ساعت بعدش بشدت تخمدان چپم درد می‌کرد خیلی زیاد ولی امروز خداروشکر خوب شد کسی این تجربه منو داشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلومیفن و اوابوست خوردم ،ولی امپول نزدم ،روزای تخمک گذاری شدید سمت چپم درد میکرد،دیگه بقیش هم سپردم دست خدا ،انشالله ک باردار شم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

من کلومیفن و اوابوست خوردم ،ولی امپول نزدم ،روزای تخمک گذاری شدید سمت چپم درد میکرد،دیگه بقیش هم سپر ...

بله من دکترم اوابوست و کیوتن هم دو ماهه قبلش شروع کردم ب خوردن 

بله من دکترم اوابوست و کیوتن هم دو ماهه قبلش شروع کردم ب خوردن

با آوا بوست و کیوتن کاه پیش فولیکول خوب نداشتم براهمین این ماه در کنار اونا کلومیفن و سینال و اج سی جی هم برا آزادسازی داد