2777
2789
عنوان

بچه ها طلامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 25 پست
تو اینیستا یه تحلیل گره گفته اگه ماشین دارید بفروشید طلا بخرید به نظرم یه وام جور کن طلارو نفروش

وام نمتونم بگیرم

ماشینم والا دیگه مردیم از بس تو خونه موندیم میگم تا کی جمع کنم همش همچی میره بالا ک حالا ک طلاهام ماشین میکنه چرا نخرم موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام نمتونم بگیرمماشینم والا دیگه مردیم از بس تو خونه موندیم میگم تا کی جمع کنم همش همچی میره بالا ک ...

ببین تحلیل مال کسی هست که میخواد سرمایه گذاری کنه و فکر سود و زیانه و ناگفته نماند خیلی از مردم گوش به تحلیلها دادن و ضرر کردن.اما شما احتیاج داری.وقتی نیاز داری اوضاع خیلی فرق میکنه.طلا اصلش پس اندازه برا روز مبادا.چه بهتر روز مبادات ماشین خریدن باشه

ببین تحلیل مال کسی هست که میخواد سرمایه گذاری کنه و فکر سود و زیانه و ناگفته نماند خیلی از مردم گوش ...

راس میگیا

من چن ساله فقط دارم جمع میکنم با حقوق خیلی کم

الن دیگ افسرده شدیم حداقل جایی میتونیم بریم 

ممنون از راهنماییت

ببین تحلیل مال کسی هست که میخواد سرمایه گذاری کنه و فکر سود و زیانه و ناگفته نماند خیلی از مردم گوش ...

خب میدونی اگه یه پول اضافه داشته باشی ماشین بخری خوبه 

میدونی شما یه ماشین میخری بیمه ی ماشین هر سال هست خرج اصطکاک خرج لنت هر ۳ ماه شده همین جور باید خرجش کتی 

خدانکنه یکی تو خیابون بهت بزنه قیمتش ۳۰ میلیون مییاد پایین 

ولی طلا رو یه بار خریدی گذاشتی کنار فقط دوش سود مییاد عزیزم 

خب میدونی اگه یه پول اضافه داشته باشی ماشین بخری خوبه میدونی شما یه ماشین میخری بیمه ی ماشین هر سال ...

اول حرفام گفتم این حرفا مال وقتی هست که آدم میخواد سرمایه گذاری کنه و دنبال سود و زیان و دو دوتا چهارتاست.وای این خانم میخواد ماشین بخره باهاش راحتتر زندگی کنه بگرده و لذت ببره.بنظرم طلا در مقابل زندگی راحتتر و کیفیت زندگی بالاتر ارزش نداره.به هرحال هرکسی یه سبک زندگی داره.من نظر خودم گفتم شما هم نظر خودتون.حالا اون خانم که سوال پرسید باتوجه به شرایطش تصمیم میگیره