2777
2789
عنوان

درخشش جوکر بانوان و احسان علیخانی

922 بازدید | 58 پست

سلام و عرض احترام دارم !

محتوای این تاپیک ، برای کاربرانی به اشتراک گذاشته می شود که خواهانِ آگاهی یافتن پیرامونِ عنوانِ این تاپیک هستند .

کاربرانی که عنوانِ تاپیکِ مرا نمی پسندند ؛ می توانند از کنار تاپیکِ من ، عبور بکنند و اصلاً آن را باز نکنند .

👇🏻پستِ برگه ی اینستاگرمیِ *سامانه ی نمایشِ درخواستیِ فیلیمو* ، پیرامونِ *مجموعه ی نمایش خانگیِ جوکر*

دو روز پیش ، قسمتِ سومِ فصلِ سومِ *جوکرِ دو* ، در سامانه ی نمایشِ درخواستیِ فیلیمو ، عرضه شد .

شاید شما هم مثل من بدانید که پخش برنامه های به اشتراک گذاشته شده ی فیلیمو در ماهواره و در کانال های تلگرام و روبیکا ، غیر قانونی ، غیرشرعی و غیراخلاقی است . و همچنین ، به اشتراک گذاریِ برنامه های فیلیمو در مکان های فروش فیلم هم ، همین حکم را دارد . و حتّی اگر هزار سال هم از شروعِ پخشِ برنامه ای در فیلیمو بگذرد ؛ این حکم در پسِ گذرِ سال ها ، همچنان ، پا بر جاست .

پس اگر به چهارچوب های اخلاقی ای پایبند هستید و خطّ قرمزهایی برای خودتان دارید ،
اگر دوست دارید تلاش و تمرین داشته باشید که آدم فرهیخته و متمدّنی باشید ؛
با کسانی که در ماهواره ، در کانال های جهان مجازی و در مکان های فروش فیلم ، برنامه های فیلیمو را به اشتراک می گذارند ؛ همراهی نکنید . و برنامه های فیلیمو را با خریدِ *اشتراکِ فیلیمو* در کنار استفاده از تارکده(=اینترنت) ، از خودِ فیلیمو ، تماشا بکنید و یا تنها به کمک *اینترنتِ ایرانسل* ، باز هم از خودِ فیلیمو ، تماشا بکنید .

جوکر را از فیلیمو تماشا بکنیم .
#فرهیخته_باشیم.

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

شرعی بودن و نبودنش رو کاری ندارم ، اما به سازنده برنامه ها احترام میذارم و همیشه با پرداخت هزینه و از درگاه اصلی میبینم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودشونی؟😂

سلام و عرض ادب دارم !💚

من ، از گروه سازنده ی برنامه ی *جوکر* ، نیستم .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

فکر کنم دیگه پخش نشه با اون همه امضا که جمع کردن☹😑

حالا عنترا چرا اینکار کردن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها پس من چرا متوجه شوخیای +۱۸نمیشم؟😑😂

یعنی انقدر مثبتم😂😂

ولی جدی مگه کجاهاش شوخی +۱۸ داشته😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️