2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز فروختم طلافروشا گفتن قراره بیاد پایین

شما هم فعلا نخر تا بباد پایین بعد برو بخر

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

معلومه که ابشده بهتره سود ابشده 2 درصده ولی دست دوم 7 درصد رو میگیره درضمن طلا فروشی معتبر بخر بعضیا از ابشده ها ناخالصی دارن در مورد کد ری گیری و انگ این چیزا هم خوب تحقیق کن و اینکه بعضی جاها فاکتور نمیدن که حتما ریگی ب کفششونه حتما حتما فاکتور بگیر 

کد رهگیری چیه اطلاعی راجبش ندارم

رهگیری نیس ری گیری ی کد روی طلا ابشده است که برای استعلام طلا روی طلا هست زنگ میزنی اتحادیه اون کد رو میگی بهت میگن اصله یا نه یکم تحقیق کن منم خیلی اطلاع ندارم  یا برو طلا فروشیا بگو بهت طلا شکسته بدن اونم دو درصده

واقعاینی پایین میاد

بله قراره پایین بیاد

فقط مواظب باش اگه میخوای اب شده بخری

چون ممکنه مس قاطیش کنن وسرتو کلاه بذارن

باید از طلا فروشی مطمئن خرید کنی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻