2777
2789

یعنی اصلا مخم سوت کشید یکی دیگه یه کاربری زده بود به اسم گربه ملوسممممممم بعد گربه _ملوس اصلی اومده بود با رفیقاش طرفو جر میدادن که چرا اسم منو گذاشتی کاربریت خیلی دوست داری شبیه من باشی تهش مشخص شد اعتراف کرد خودشم فیکه 😑😂😂😂 وای خدا روزگاری رو تو این سایت پشت سر گذاشتیم هااا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اینقد بدم میاد زیر18 سال هس تو سایت

ی کاربری هس تو همه ی تاپیکا نظر میده ی عده هم حرفشو قبول میکنن

دیروز عکس خودشو گذاشت15 ساله بود

اصلا کرک و پر من یکی ریخت

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقد بدم میاد زیر18 سال هس تو سایتی کاربری هس تو همه ی تاپیکا نظر میده ی عده هم حرفشو قبول میکنندیر ...

تهشم میگن بعضی ۱۵ ساله ها از بعضی چهل ساله ها عاقل ترن🌚😂شهر عجیبیه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نمونش اون بدبخت که عقده نیاوران داره و یه کاربری دگ معلوم سد داره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تهشم میگن بعضی ۱۵ ساله ها از بعضی چهل ساله ها عاقل ترن🌚😂شهر عجیبیه

کاش واقعا عاقل تر بود اونوقت غمی نبود

اصلا ی نظرات بیخودی میذاره تو تاپیکا

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

اینقد بدم میاد زیر18 سال هس تو سایتی کاربری هس تو همه ی تاپیکا نظر میده ی عده هم حرفشو قبول میکنندیر ...

کی بود؟ 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

کاش حداقل عکس نتی نمیزاشت 😂زدیم جستجو تق دقیقا همون عکس و عکس مجتمع رو آورد 

وای شما چقدر زرنگی فیکا را تشخیص میدین

اگه میشه بگو کی بود

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

نمیگم دیگهولی خودت تو تاپیکا باشی نظرات خام و بچه گانشونو ببینی میفهمی

نه زیاد نیستم 

کاش حداقل عکس نتی نمیزاشت 😂زدیم جستجو تق دقیقا همون عکس و عکس مجتمع رو آورد

نه؟ خدایی؟ اونجاسو نبودممم😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

کاش واقعا عاقل تر بود اونوقت غمی نبوداصلا ی نظرات بیخودی میذاره تو تاپیکا

یه حدسایی میزنم راجب کاربریش منم زیاد دیدمش 

احیانا تو تایپک حلقه نامزدی نبود نظرش؟برگشت گفت پسری که پول حلقه نداره گوه خورده زن بگیره در صورتی که همون پسر یه خونه ساخته بود دو طبقه به ارزش شش میلیارد ناقابل 😬😂

وای شما چقدر زرنگی فیکا را تشخیص میدیناگه میشه بگو کی بود

زیبای خفته رو ندیدی؟ پر بازدید بود میگف عکس ویو خونم با یه کاربری دیگه پستاشون کپی هم بود

نه؟ خدایی؟ اونجاسو نبودممم😂

بخدا انقد هم پررو بود می‌گفت خب تو همون مجتمع زندگی میکنم دیگه 😎😂یه عده هم حرص میخوردن کارت خطرناکه