2777
2789
عنوان

از میلی گلد طلا هدیه بگیر😍😍😍

402 بازدید | 6 پست

سلام با این گرونی طلا نمیشه طلا خرید تا شما بیایید پول هاتون رو خرد خرد جمع کنید و طلا بخرید طلا گرون گرون تر میشه و ارزش پول شما از بین میره و اگه بخوابید صندوق طلا بخرید باید سواد بورس داشته باشید که کی بخرید و کی بفروشید اما میلی گلد همون طلاست و هروقت از شبانه روز میتونید بدون اجرت خرید کنید وتنها نیم درصد مالیات داره و میتونید خود طلای فیزیکی رو هم اگه خواستید دریافت کنید

با کد معرف میلی پس از ثبت نام پنج میلی گرم طلا بگیرید

پس از ورود کد ملی، تاریخ تولد و مشخصات خود را ثبت کنید

دقت کنید شماره موبایل وارد شده باید به اسم خودتان باشد

به ازای دعوت از هر دوست نیز همین مقدار پول طلا می‌گیرید

امکان فروش موجودی کیف پول و برداشت آن نیز وجود دارد

milli-h0enz

فراموش نکنید کد دعوت و بزنید وهدیه بگیرید برنامه میلی رو میتونید از بازار یا گوگل پلی دانلود کنید 

میلی گلد 

ִֶָ𓂃 ࣪˖ ִֶָ🐇་༘࿐

سلام دوستان واقعا معتبره و‌ خیلی خوبه  تا الان تونستم یک میلیون توی یک ماه بدون اینکه کاری انجام بدم و فقط با دعوت از دوستان تونستم جایزه 🏆 بگیرم و برداشت بزنم ، اگه مطمئن نیستید حتما تحقیق کنید 🙏

این کد معرف رو بزنید بهتون ۵ میلی معادل ۳۰ هزار تومان میده.

milli-7trzl

شما هم میتونید با دعوت از دوستاتون میلی بگیرید🥰

milli-7trzl

⠀⠀⠀⠀⠀

𓇼 ⋆🐰ྀི🐻ིྀʕ´• ᴥ•‌`ʔ 𓇼

🇲 🇮 🇱 🇱 🇮 -7🇹 🇷 🇿 🇱 ⠀⠀

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️ 🙏✨🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاین هم خوبه طلای بیشتری هم  میده . طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر 

کد دعوت  JPXODA

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️