2777
2789
عنوان

بابام به تیپم خیلی گیر میده

246 بازدید | 14 پست
سلام دوستان 

من ۲۲ سالمه و پشت کنکور بودم امسال دانشگاه شهر خودم قبول شدم ولی مشکلم اینه مامان بابام مخصوصا پدرم خیلی گیرن به همه چیزم گیر میده من تیپم جلف نیست مثلا مانتوم تازیر باسن هست و شلوارمم گشادع مثلا به رنگ شلوار تا اندازه مانتو گیر میدن و همش میخام برم بیرون باهام دعوا میکنن میگن مانتو بلند شلوار فلان دلمو خون کردن من دیگه بچه نیستم حواسم به خودم هست درست و از غلط تشخیص میدم من که چیز زیادی نخواستم فقط میخام مثل همسن و سالام باشم حتی تیپم جلف هم نیست

من آدم وسواسی هستم و تا چند روز غصه میخورم سر هرچیزی دو روزع نخوابیدم درست حسابی ولی نمیخام روم اجبار باشه و کوتاه بیام اگر کوتاه بیام تا آخرش مجبورم جوری که نمیخام زندگی کنم

بنظرتون چیکار کنم هرچی هم باهاشون صحبت میکنم دعوام میکنن یا مثلا مادرم من چیزی بگم خودشو میزنه من عذاب وجدان میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن فقط با خودت وقت بگذرونی و زیاد باهاشون حرف نزنی و مخصوصا باهاشون جایی نری

وقتی بهت بی احترامی شد بی احترامی نکن اما فاصله بگیر و سرد شو

اونقدر مستقل و قوی رفتار کن تا ناخودآگاه بهت احترام بزارن

اگه دانشگاه شهر دیگه قبول می‌شدی تموم این مشکلاتت تموم می‌شد..

واسه منم این تذکر و گیر دادنا بود ولی از وقتی دانشگاه رفتم همچین چیزایی پیش نیومد 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
شاید از نظر خودت تیپت خوبه ...اونا فقط میخوان بهت اسیب نرسه

ولی من مثل بقیه لباس میپوشم خیلی ساده جلو بسته مثلا الان دانشگاه شروع شده ازم انتظار دارن اداری بپوشم یا اگه من کوتاه میومدم میخواستن کع چادری باشم

سعی کن فقط با خودت وقت بگذرونی و زیاد باهاشون حرف نزنی و مخصوصا باهاشون جایی نریوقتی بهت بی احترامی ...

اصلا احترام بهم نمیزارن سرع همین الکی گیر دادناشون اصلا عزت نفس ندارم اصلا نمیتونم درست حسابی صحبت کنم همش بقیه رو برام مثال میزنن با اینکه اوناهم مثل منن هرچی هم میخام متقاعدشون کنم انگار صدام رو نمی‌شنوند فقط حرف خودشون 

مامانم چیزی میگم خودش رو میزنه نمیدونمچیکار کنم😔

اگه دانشگاه شهر دیگه قبول می‌شدی تموم این مشکلاتت تموم می‌شد..واسه منم این تذکر و گیر دادنا بود ولی ...

الان بنظر شما چیکار کنم؟

از فرداکلاسام شروع میشه حالم خیلی بدع

اصلا احترام بهم نمیزارن سرع همین الکی گیر دادناشون اصلا عزت نفس ندارم اصلا نمیتونم درست حسابی صحبت ک ...

تو چه نیازی داری که تاییدت کنم عزیزم؟

برای خودت زندگی کن یک ماه اگه فاصله بگیری و سرد بشی بهتر میشه.

چرا باید با حرف بقیه به اعتماد به نفست صدمه بزنی 

ارزش داره گلم؟نه معلومه که نداره.

جامعه کلا همینه پدر و مادر هم اعضای جامعه ان که میتونن حتی بهت صدمه های بدی بزنن اما خوب این کارو عمدا نمیکنن و دوستت دارن.

ولی خودتو تغییر بده با خودت حرف بزن 

ولی من مثل بقیه لباس میپوشم خیلی ساده جلو بسته مثلا الان دانشگاه شروع شده ازم انتظار دارن اداری بپوش ...

پس کوتاه نیا. ولی بد هم جبهه نگیر که لج کنن باهات.  خیلییی سخته ،منم. این دوران رو گذروندم.ولی الان که متاهل شدم ،بیشتر درکشون میکنم که میخواستن مواظبم باشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تو چه نیازی داری که تاییدت کنم عزیزم؟برای خودت زندگی کن یک ماه اگه فاصله بگیری و سرد بشی بهتر میشه.چ ...

من دوست دارم خودع واقعیم باشم نه فقط یه کالبد تو خالی😔

الان که دارم با شما صحبت میکنم گریم گرفته شاید بگین برای همچین موضوع پیش و پا افتاده ای

ببخشید شما اگه بودین کوتاه میومدین؟ با خانواده ای که کنترل گرع پدرم حتی نذاشت تو این چند سالی کع پشت کنکور بودم برم کار کنم این کاری که میگم مطمعن بود و تو محیطش رفت و آمد بود

من دوست دارم خودع واقعیم باشم نه فقط یه کالبد تو خالی😔الان که دارم با شما صحبت میکنم گریم گرفته شای ...

ای جانم🫂 نه پیش پا افتاده نیست 

کوتاه اومدن باعث میشه حقت خورده بشه و بیشتر بهت زور بگن

این حق توئه که مستقل باشی 

ولی درگیر نشو زیاد 

سعی کن فوق لیسانس رو از شهر دیگه قبول شی 

من اطلاعاتی ندارم از شما و خانوادتون برای همون نمیتونم دقیق نظرمو بگم❤️

ای جانم🫂 نه پیش پا افتاده نیست کوتاه اومدن باعث میشه حقت خورده بشه و بیشتر بهت زور بگناین حق توئه ک ...

ممنونم از راهنماییتون ایشالله که همیشه سالم و خوشحال باشین❤️