سلام روزتون بخیر
اگه مادر هستی ازت خواهش میکنم این تاپیک رو بخون
من یه دختر هجده ساله هستم که توی یه خونواده سختگیر و مذهبی به دنیا اومدم
سختگیری و حساسیت بیش از حد خونواده من که بخاطر نگرانی اوناست باعث شده من صرفا یه فرد بدون استقلال، بدون اعتماد به نفس و منفعل بار بیام
مادر عزیزی که نگران بچت هستی، این نگرانی شایان ستایشه و خیلی ارزشمنده ولی لطفا بزار فرزندت استقلال داشته باشه
فکر نکن با نگه داشتنش توی خونه میتونی ازش حضرت مریم بسازی در عوض بهش بگو بهش اعتماد داری بزار با دوستاش بره بیرون، مثل یه رفیق باهاش باش که بیاد ازت مشورت بگیره و باهات صادق باشه
اگه سختگیری زیادی کنی فقط یه دروغگو تحویل جامعه میدی
میگی جامعه خرابه؟ درسته ولی اصلا سختگیری زیاد نکن، چون هر چی ماهی رو تو دستت محکمتر بگیری سریع تر سر میخوره، نصف رفیقای من توی خونواده های سختگیر متولد شدند و اون خونواده ها فکر میکنند که با محدودیت زیادی عجب دختر خوبی تربیت کردم ولی من رفیق از فساد اخلاقیشون خبر دارم که مثلا به مادرش میگه میخواد با من بره پارک بانوان و بعدش جلو چشم با دوست پسرش میره اینور و اونور
۹۹ درصد بچه هایی توی همچین خونواده هایی بار میان عقده هایی هستن که تا ازدواج میکنند اونموقع آزاد میشن و جبران میکنند
یه رابطه سالم با فرزندت داشته باش که مثل من نشه، میخوام از خیابون رد شم کل قران یه دور تلاوت میکنم، میخوام از مغازه یه چیز بخرم با تته پته میگم