2777
2789

سلام روزتون بخیر

اگه مادر هستی ازت خواهش میکنم این تاپیک رو بخون

من یه دختر هجده ساله هستم که توی یه خونواده سختگیر و مذهبی به دنیا اومدم

سختگیری و حساسیت بیش از حد خونواده من که بخاطر نگرانی اوناست باعث شده من صرفا یه فرد بدون استقلال، بدون اعتماد به نفس و منفعل بار بیام

مادر عزیزی که نگران بچت هستی، این نگرانی شایان ستایشه و خیلی ارزشمنده ولی لطفا بزار فرزندت استقلال داشته باشه

فکر نکن با نگه داشتنش توی خونه میتونی ازش حضرت مریم بسازی در عوض بهش بگو بهش اعتماد داری بزار با دوستاش بره بیرون، مثل یه رفیق باهاش باش که بیاد ازت مشورت بگیره و باهات صادق باشه

اگه سختگیری زیادی کنی فقط یه دروغگو تحویل جامعه میدی

میگی جامعه خرابه؟ درسته ولی اصلا سختگیری زیاد نکن، چون هر چی ماهی رو تو دستت محکمتر بگیری سریع تر سر میخوره، نصف رفیقای من توی خونواده های سختگیر متولد شدند و اون خونواده ها فکر میکنند که با محدودیت زیادی عجب دختر خوبی تربیت کردم ولی من رفیق از فساد اخلاقیشون خبر دارم که مثلا به مادرش میگه میخواد با من بره پارک بانوان و بعدش جلو چشم با دوست پسرش میره اینور و اونور

۹۹ درصد بچه هایی توی همچین خونواده هایی بار میان عقده هایی هستن که تا ازدواج میکنند اونموقع آزاد میشن و جبران میکنند

یه رابطه سالم با فرزندت داشته باش که مثل من نشه، میخوام از خیابون رد شم کل قران یه دور تلاوت میکنم، میخوام از مغازه یه چیز بخرم با تته پته میگم

منو خواهرم توی یه خونواده متولد شدیم

من به واسطه یه فردی که تو زندگیم اومد تونستم حیا و شرافت خودم رو حفظ کنم خداروشکر ولی آثار روحی و روانی من اونقدری عمیقند که حتی کلاس فن بیان هم نتونست درستشون کنه

ولی آبجی من علاوه بر زیان های روحی و روانی که دریافت کرد، یه دختر عقده ای شد که مادرم نمیتونه کنترلش کنه و شمار روابط نامتعددش از دستمون در رفته

الان میدونم یه عده ادم میان از اب گل الود ماهی میگیرن و به اسلام توهین میکنن، چه بخواین چه نخواین اسلام بر حقه و من مفتخرم که مسلمونم ولی حرف من با پدرو مادرای سختگیره

الان پدر من بهم میگه امسال که کنکور دادم، رتبه یک هم بشم فقط تو شهرستان خودمون میتونم دانشگاه برم 

ولی من با نهایت احترام بهشون میگم که حق ندارند جلوی پیشرفت منو بگیرن

ممنون که بزرگمون کردید واقعا ممنونیم ولی باور کنید ما یه انسان دیگه ایم با عقاید و باور ها و استعداد های دیگه

ما رو مجبور نکنید بریم رشته تجربی

و به جای اینکه مجبورمون کنید چادر بپوشیم بهمون بگید این چادر بخاطر خودمونه و خلاصه دلیل برامون بیارید بخدا خودمون با عشق میپذیریمش و باور کنید اونی که با عشق چادر میپوشه، چادر همیشه سرش میمونه ولی اونی با اجبار میپوشه نه تنها متنفر از چادر میشه، بلکه بعد از ازدواج میزارش کنار

خلاصه که ما منفعل نیستیم برامون دلیل بیارید با عشق نوکری امام حسین میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادران مذهبی و سختگیر اگه پیام منو می‌بینید بدونید که بچهای شما هرکاری دلشون بخواد زیرزیرکی انجام میدن ولی به شما دروغ تحویل میدن و شماها دروغ شنیدن رو دوست دارید 🤍

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

👍

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین قبول دارم سختگیری خوب نیست اما همه اینها فقط دلیلش خانواده ها نیستن آموزش و پرورش هم مصره ذات خود آدم هم هست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

دقیقاً منم داشتم تو دوستام

شما چند سالتونه؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

والا من ی مادر نگرانم ک خودم هم نماز و دعا میخونم هم میرقصم و هم چادر نمیپوشم ولی پوششم کامله الان نمیدونم مذهبی ب حساب میام یا نه بچه هامم اینجور بار میان خودم پسرم میبرم باشگاه اکثرا میگن داری وابسته بارش میاری و رقص خوب نیست خودت میبریش باشگاه میشینی اونجا خوب نیست و فلان ولی چ کنم ساعت ۳میریم باشکاه ۳و نیم میرسیم اگ بخام برگردم خونه تا رسیدم باید برگردم دنبالش!مجبورم بشینم اونجا تا تموم شه و باهم برگردیم بعضی مادرا بهم خرده گرفتن ک کارت غلطه شما باشید چه میکنید؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

کاملا حق من دیدم اون مادرایی هم که پسر دارن سختگیری زیاد کردن پسر شده یه آدم پنهان کارو دروغگو دوبهم زن ..بچه که دیگه از چیز خودش اومد بیرون وارد جامعه شد دیگه سختگیری معنا نداره با این حرف نزن تو اجتماع پسرو گنگ میکنن که پسر بچسبه مادره این خیلی بده پسره هم نه کار میتونه بکنه چون لوس مامانشه نه شغلی از جیب باباهه میخوره با دورویی که زنم بگیره هی پشت این و اون حرف میزنه که تو جیب پدرش دستشه ازش پدر روزیشو نگیره تاپیک عالی بود آفرین دخترم.

والا من ی مادر نگرانم ک خودم هم نماز و دعا میخونم هم میرقصم و هم چادر نمیپوشم ولی پوششم کامله الان ن ...

کلاس بردن و اوردن مشکلی نداره که وقتی پسرتون اعتراض نکرده 

من هنوزم مامانم بعضی وقتا میبرتم کلاس و همونجا میشینه ، من با این قضیه مشکلی ندارم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ببین قبول دارم سختگیری خوب نیست اما همه اینها فقط دلیلش خانواده ها نیستن آموزش و پرورش هم مصره ذات خ ...

ببینید نظر من اینه که همه ادما معصوم به دنیا اومدن و ذات پاکی دارن ولی شرایط اونا رو خوب یا بد میکنه

پدر و مادرا هم که زندگی اولشونه دیگه فکر میکنند اگه لا پر قو بزرگش کنند دارن لطف میکنند ولی واقعا بچه وقتی بزرگتر شه اجتماع گریز میشه مثل من

بین دوستام برونگرام ولی بین فامیل و غریبه و اشنا خیلی اجتماع گریزم و همه فکر میکنند افسردم

والا من ی مادر نگرانم ک خودم هم نماز و دعا میخونم هم میرقصم و هم چادر نمیپوشم ولی پوششم کامله الان ن ...

احساس میکنم کارتون اشتباه نیست

خیلی کار خوبی میکنید من نمیدونم فاز اینایی میگن نرقصید و اهنگ نزارید و چادرپیچون کنید چیه

اسلام مبگه میانه رو باش نه افراط نه تفریط

برا شادی دلت برقص و شاد باش

فقط کاری که به خودت با دیگران ضرر میرسونه انجام میده اسلام یعنی همین والسلام نامه تمام

دیگه نمیتونم چرا حلال الهی میایم برا خودمون حرام میکنیم

ببینید نظر من اینه که همه ادما معصوم به دنیا اومدن و ذات پاکی دارن ولی شرایط اونا رو خوب یا بد میکنه ...

ببین من پدر و مادرم بی نهایت آزادمون گذاشتن ولی من چون ذاتا خجالتی ام باز هم اعتماد به نفس ندارم خواهرم باز مشکلات خواهر تو رو داره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان