2777
2789

خیلی خلاصه میگم و ازتون میخوام اگه نظر تند دارین نگید چون حالم خوب نیست

دیروز بعد دانشگاهم منتظر برادرم شدم که بیاد دنبالم

گفت دو دقیقه دیگه میرسم منم رفتم سر خیابون دانشگاهم که اومد سریع سوار شم

قبل اینکه داداشم بیاد یه شاستی بلند اومد که رانندشم یه پیرمرد بود و هعی اشاره میکرد سوار شو

شاید بنظرتون ساده بیاد ولی خیلی بهم ریختم و حالم بده و نمیتونم انگار کنار بیام. به مامانمم نمیتونم بگم

اینم بگم اولین بار تو زندگیم بود

لطفا خواهرانه راهنمایی کنین ❤

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

تقصیر شما نبود اون پیرمرده عوضی بوده باید کنار بیای

خب چطوری؟ همش گریم میگیره

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا یه مشت نره حیوان صفتن که برای همه گوشه‌ی خیابون دام پهن میکنن 

اصلا براشون فرق نداره اونی که کنار خیابونه کیه 

فقط دنبال یه چیزی هستن 

آشغالن 

برا زباله خودتو ناراحت نکن 

اووووو گفتم چیشده بار اولت بود میدیدی؟‌ این چیزا عادیه انقدر که مرد جماعت این روزا بی ناموس و بی شرف شدن اصلا بهش فکر نکن حالت و بخاطر همچین نجستای خراب نکن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اووووو گفتم چیشده بار اولت بود میدیدی؟‌ این چیزا عادیه انقدر که مرد جماعت این روزا بی ناموس و بی شرف ...

اره بار اول بود