بچه ها همه کاراشون گردن شوهرمه...کشاورزی دامداری..خسته شدم من باردارم ماه اخرمه و منتظر دردمم شوهرمو همیشه میفرستن دنبال کاراشون..جالبه ی پسر دیگع همدارن که اصلا ب روی خودش نمیاره ک کمک کنه..موقع کارا کمیشه پدرشوهرم خودشو میزنه ب کمر دردوپا درد اصلا کاری نمیکنه اما اگه پای مسافرت و عروسی باشه اصلا نمیزاره ک ما بریم ب شوهرم میگه خودمون میریم تو باش پای کارها و با پسر دیگش هماهنگ میکنن ک مرخصی بگیره از کارش و دوخونواده میرن...خسته شدم دیگه...یبار گقتم اقا اگع کارتون توی روز بود بره شوهرم مشکلی نیس ولی شب برام سخته تنها باشم جای دیگه هم راحت نیستم بخوابم..اما انگار ن انگار هنوز دوقوروت ونیم پدرشوهرمم باقی بود ک خواهر یا برادرت بیان خونتون یخوابن تنها نمون خب...الانم باز شب شوهرمو میخاد بفرسته پای زمین های کشاورزیش...دلم غصه گرفته بخدا...چیکار کنم شوهرمم خودش زبون ندارع اصلا که بگه نمیتونم..خیلی حرصم میگه کموقع کارا خودشو میزنه ب مریضی اما پای عیش و نوش اصلا ب ما جوونا نمیزارع ک تفریح کنیم
الانم خودش باید بگه نه نمیام میخوام پیش زن پا به ماهم باشم، شما هیچی نگو که الکی خودت و عروس بده جلوه میدی وگرنه فایده ای نداره
خرجتونو میدن مگه؟
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن بابا هنوز ازمون میگیرن...بخدا قلبم آشوبه خسته شدم دیگه...شوهرمم اصلا نمیگه میگم خودم بهشون بگم از ...
حق داری واقعا
خب به شوهرت بگو اینا رو، ببین چی میگه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊