2777
2789
عنوان

علائم ذخیره تخمدان پایین

3091 بازدید | 33 پست

سلام

من چند هفته پیش ازمایش ذخیره تخمدانو دادم که متاسفانه۴۵صدم بود!!!!یعنی خیلی کم

خواستم از علائمی که داشتم بگم که اگه شماهم داشتیدبرید یه تست بدید و پیشگیری کنید.یاحداقل فریز کنید تخمکاتونو

پریودی من از منظم ترین پریودی هاست.سروقت و حتی سرساعت میاد و اصلا احتمال همچین چیزی رو نمیدادم.شدتشم همیشه معمولی بوده و ۴روزه هست

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا علائمم:

اولیش اینه حدود۳سالی هست که به شدت تعریق دارم.نه فقط تو گرما.حتی تو سرما. مثلا زمستون بود یهو من از درون گرمم میشد گر میگرفتم بعداز چند دقیقه خوب میشدم

داشتم غذامیخوردم همه عادی بودن یهو من گر میگرفتم شرشر عرق میریختم

گرماهم بیشتر سمت گردنم بود.انگار یهو جایی که تیروئید هست و اطرافش اتیش میگرفتن از داخل

۲: گاهی یهو لرز میکردم.بخصوص وقتی فعالیت بدنیم زیادبود. گاهی اینجوری بودم که از گرما داشتم میپختم بعداز نیم ساعت داشتم یخ میزدم حتی تو تابستون!!!! 

۳: تازگیا میدیدم که لکه بینیم زیاده و پریودیم چندروز تاخیر داره.کلی زعفران میخوردم که باز بشه

امسال تابستون خیلی سر این ۳مورد اذیت شدم 

اولش به تیروئید شک کردم چون گرما بیشتراون قسمتا بود

گفتم تست تیروئد بدم که خداروشکرخوب بودن ازمایشاتم

اطرافم کسایی که یائسه شده بودن این مشکل گر گرفتگی رو داشتن منم شک کردم تست دادم که متاسفانه دیدم ذخیره تخمدانم پایین اومده خیلی

یکی دیگه هم اینکه من همیشه تو پریودی احساس دردتو قسمتای زیرشکم بخصوص سمت تخمدانا داشتم ولی حدود۶ماهی بود درد خاصی حس نمیکردم

چند سالگی ازدواج کردید؟؟؟بچه دارید؟؟

من۲۴ازدواج کردم و متاسفانه بچه ندارم. جلوگیریمون سال اول چندماه با قرص بود بعدش کاندوم و بعدم طبیعی

۳۴سالمه دوستان!!!!اصلا باورم نمیشه

چندوقته کلی مطلب درموردش خوندم تونت

خیلیا با اصلاح سبک بهترشدن.

میدونم ذخیره تخمدان ثابته و میگید افزایش پیدا نمیکنه.و درستم هست. ولی تو ذخیره کم تخمدان خیلیا تخمکو دارن ولی ضعیفه ریزه برای باروری مناسب نیست. میشه با اصلاح سبک زندگی و سالم خوری بهترش کرد

استرس شب دیرخوابیدن و فست فود و ترشیجات براش بده

آیا ممکنه سال به سال ذخیره پایین بیاد؟ 

من پارسال ذخیره رو 5.99 بود‌

تنبلی تخمدان دارم و ۶ ماهه اقدامم و هنوز باردار نشدم حتی بادارو پرودیمم منظمه عکس رنگی هم دادم همه چی سالم بود 

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲