2777
2789
عنوان

مگه میشه همچین چیزی😒😳

309 بازدید | 19 پست

همکارم یه دخترکه خیلی زیباست یعنی امکان نداره کسی ببینتش و خوشش نیاد، خب کارمیکنه اخلاق خوبی داره ورزش میکنه، این چندسال پیش یه پسری عاشقش میشه شرایطش در حد خیلی معمولی رو به پایین قیافش که زیر معمولی ، خلاصه پسره خودشو جر میده تا همکارم باهاش اوکی میشه دوسال ک میگذره پسره اوضاعش انقدر داغون میشه که محتاج هزار تومن پوله انگار کارتن خواب شده ولی همکارم بااین  شرایطش که کیس های خوب میان سمتش هنوز پسره رو دوس داره، حالا میدونین چیشد پسره براش طاقچه بالا گذاشته که من نمیخوامت 😐😐😐😐مگه میشه اخه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا 😑😑😑😑😑😑😑این اسکل لیاقتش همون کارتن خوابیه بره گم شهدوستتو نجات بده 😣

دوستم دلش میسوخت کلی بهش کمک میکرد مثل مادر هواشو داشت صبح تا شب درحال گریه کردن بود براش با اینکه پسرایی که میان سمتش همه لول بالا تحصیل کرده، حالا اینو ببینی شبیه مارمولک پشت کنتوره بااینحال میگه نمیخوامت

شاید از مسئولیت می‌ترسه حالاکه به این روز افتاده

البته بهش گفته انقدر فکرم مشغوله زندگیه وقت دوست داشتنتو ندارم ولی من به همکارم گفتم بهونس

دوستم دلش میسوخت کلی بهش کمک میکرد مثل مادر هواشو داشت صبح تا شب درحال گریه کردن بود براش با اینکه پ ...

اسسسسسکل 

دوست بیچارت😭

همش تقصیر ما خانماست که انقدر دلرحم و دلنازک‌و ساده ایم

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

البته بهش گفته انقدر فکرم مشغوله زندگیه وقت دوست داشتنتو ندارم ولی من به همکارم گفتم بهونس

اره چون خودم از این پسرا تو فامیلمون دیدم که گفتن بخاطر اینکه میترسم تو زندگی گیر کنم دختره رو رد کردن با اینکه دخترا مشکلی نداشتن 

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
اره چون خودم از این پسرا تو فامیلمون دیدم که گفتن بخاطر اینکه میترسم تو زندگی گیر کنم دختره رو رد کر ...

حداقل بگه به همکارم که دوستت دارم اما بخاطر شرایطمه، نه که بگه نمیخوامت دیگه

حداقل بگه به همکارم که دوستت دارم اما بخاطر شرایطمه، نه که بگه نمیخوامت دیگه

اینطوری میگن که طرف دلسرد بشه نمیدونم دقیقا چی تو سرش سرشونه ولی چون من نمونشو دیدم بهت گفتم..قشنگ خودشون اعتراف میکردن مشکل از خودشونه جالبه یکیشون یه زن گرفت سالهاااا بعد یه دیوونه روانی از کار درومد که نگو😱😱ولی با این دیوونه زندگی میکنه الان چون شرایطش بهترشده🥴🥴🥴🥴🤯🤯🤯

اینطوری میگن که طرف دلسرد بشه نمیدونم دقیقا چی تو سرش سرشونه ولی چون من نمونشو دیدم بهت گفتم..قشنگ خ ...

اخه پسره یه وعده غذا نداره بخوره خانواده نداره شغل نداره پول نداره قیافه نداره اخلاق نداره ، همکارم بیشتر ناراحته که من جقدر ب درد نخورم که حتی اینم منو نمیخواد

اخه پسره یه وعده غذا نداره بخوره خانواده نداره شغل نداره پول نداره قیافه نداره اخلاق نداره ، همکارم ...

نه بگو اتفاقا اینقدر تو ازش سری که خودشو درحد تو نمیدونه باور کن همینهههههه من به این موضوع ایمان دارم میتونه از مشاور بپرسه خیال خودشو راحت کنه بخدا از این شوهر در نمیاد😢