2777
2789
عنوان

تنها پناهم شده نی نی سایت 😅

443 بازدید | 52 پست

فکرشم سخته که هیچ آدمی آدم امنت نباشه و پناه بیاری اینجا 

خدایا شکرت ....💚🌱

روز تعطیل امیدوارم بهتون خوش بگذره و به خبر خوب بشنوید و از خوشحالی گریه کنید منم ان شالله 😍😍😍😍

الان دوست داشتم....کتاب می‌خوندم البته غیر درسی یه کتاب جذاب و از زندگیم لذت میبرم و انقد فکر و ذهنم درگیر نبود و استرس نداشتم 🏅

منم خیلی فکرم درگیره

استخدام آموزش پرورش شدم  اما انصراف دادم

حالا بهم میگن هنوز فرصت هست برگردی

و من موندم توی این ۲راهی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام .  

ولی فکر میکنم اونایی که فکر میکنن دورشون پره ادمه ،  فقط فکر میکنن. چون ۹۹ درصدشون هنوز تو مراحل سخت قرار نگرفتن و هنوز نتونستن اطرافیانشون رو به درستی بشناسن‌ 

**اطرافیان تو سختیاست کت روی واقعیشونو نشون میدن 

خب چرا نمیری

چون کار آزاد دارم درآمدش بیشتره

همه همش میگن ب آینده‌ت فک کن  بیمه داری و فلان

بعدم باید با تیپ رسمی بری سرکار بدون هیچ آرایشی.. اصن کارمو دوس ندارم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

منم مثل شمام . ولی فکر میکنم اونایی که فکر میکنن دورشون پره ادمه ، فقط فکر میکنن. چون ۹۹ درصدشون ه ...

ولی می‌دونی چیه کاش هیچوقت اطرافیانم و نمی‌شناختم همون باور خوبو داشتم درموردشون چون اونطوری حال خودمم خوب بود 😄

چرا انصراف دادی عزیزم ؟

خیلی دلایل داره از نظر خودم

ولی بقیه همش میگن دلایل‌ت چرته

الان موندم واقعا چ کنم

بدم میاد از محیط کاریش..  از همکارای خسیس و داغونش.. از اینکه همش بهت زور میگن...

چون کار آزاد دارم درآمدش بیشترههمه همش میگن ب آینده‌ت فک کن بیمه داری و فلانبعدم باید با تیپ رسمی ب ...

مهم خودتی ، خودت باید تصمیم بگیری ولی خوب شغل معلمی هم شغل خوبیه دیگه آموزش کلا خوبه میتونی دوتا شغل داشته باشی و من انقد دوست دارم سرم شلوغ باشه اصلا وقت نداشته باشم😂😂 عزیزم خودت واسه رسیدن به اینجا کلی تلاش کردی الان که جواب داده و نتیجه داده بیخیالش نشو ..شاید علاقمند شدی بهش خیلیا دوست دارن موقعیت شما رو داشته باشند 

چون کار آزاد دارم درآمدش بیشترههمه همش میگن ب آینده‌ت فک کن بیمه داری و فلانبعدم باید با تیپ رسمی ب ...

تیپ رسمی با وجهه اجتماعی خوب خنثی میشه.

وقتی با عشق کارت را شروع کنی حس رضایتت بیشتر میشه.

مهم خودتی ، خودت باید تصمیم بگیری ولی خوب شغل معلمی هم شغل خوبیه دیگه آموزش کلا خوبه میتونی دوتا شغل ...

آره همش همه میگن نمیبینی مردم میرن تربیت معلم  دانشگاه فرهنگیان و و و  ک ب این شغل برسن  حالا تو داری ناز میکنی  بیمه داری  تا آخر عمرت راحتی و از اینحرفا

۲ شغله بودن خیلی سخته بخدا

نمیدونم چیکار کنم..