2777
2789
عنوان

تری گلیسیرید بالا

743 بازدید | 18 پست

سلام خوبین پسر۸ساله ام خیلی ضعیفه ولاغر بردم دکتر چکاب کامل بنویسه چون هیچی نمیخوره جز هله هوله فست فود وچیزای مضر  جواب آزمایش همه خوب بود فقط کمبود آهن داشت ولی تری گلیسیرید ۲۷۴ بود دکتر گفت چربی داره پرهیز حسابی داشته باشه دارو هم نداد برای چربیش خیلی ناراحتم پسرم سنی نداره اصلا هیکلی نداره ولی چربی ۲۷۴ زیاده گفت ۷۰ تا بالاست نگرانم چکار کنم چیزی هم نمیخوره که تازه پرهیز هم باید بکنه 😔😔

ناشتابود؟من چاقم زیادرعایت نمیکنم تحرکم خیلی کمه ۳۹۰بودباخوردن قرص وورزش ورژیم اومد۲۵۰من کپسول فنوفی ...

ده ساعت کامل ناشتا بود این خیلی لاغره اصلا برای همین لاغری بردمش چکاب بنویسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشتابود؟من چاقم زیادرعایت نمیکنم تحرکم خیلی کمه ۳۹۰بودباخوردن قرص وورزش ورژیم اومد۲۵۰من کپسول فنوفی ...

دکتر دارویی هم نداد که همون پرهیز کافیه خب من نمیدونم الان چی براش خوبه چی بد

ده ساعت کامل ناشتا بود این خیلی لاغره اصلا برای همین لاغری بردمش چکاب بنویسه

حتماغذاهای سرخ کردنی زیادمیخوره وتحرکش کمه کلاسای ورزشی اسمشوبنویس مثل رزمی زیادربطی به لاغری نداره پسرم لاغره ولی کبدش چرب شده بودبخاطرخوردن زیادوکم تحرکی کلاس ورزشی رفت بهترشد

دکتر دارویی هم نداد که همون پرهیز کافیه خب من نمیدونم الان چی براش خوبه چی بد

توماستش شویدبریز اگه میزاره روبرنجش سماق بریزیاروکبابش 

برنج ومکارونی وغذاهای فست فودی بستنی وچیپس وپفک روخیلی کم کن روغن فقط مایع استفاده کن روغن مایع کانولا بهترازهمشونه ولی خوده شویدچربی خون روپایین میاره کنارهروعده بهش بده بخوره کنارغذاش سالادبدون سس بذارمثل سالادشیرازی توش آبغوره بریز

حتماغذاهای سرخ کردنی زیادمیخوره وتحرکش کمه کلاسای ورزشی اسمشوبنویس مثل رزمی زیادربطی به لاغری نداره ...

آره عاشق غذاهای سرخ کرده است متاسفانه تحرک هم کلاس فوتبال میره سه بار درهفته

توماستش شویدبریز اگه میزاره روبرنجش سماق بریزیاروکبابش برنج ومکارونی وغذاهای فست فودی بستنی وچیپس وپ ...

شوید خشک میشه یا باید شوید تازه باشه؟؟روغن مایع هم دروغ چرا فقط طبیعت مصرف میکنم آبلیمو دارم آبغوره یعنی بهتره؟؟

منطورت از رژیم چیه؟ینی دکتر نگفت بهت چیا بخورهخب رزیم ینی چیزای مصرو نخوره دیگه

چی براش خوبه دکتر گفت هله هوله وچربی حذف کن ولی نگفت چیا خوبه خب من جایگزین هله هوله چی بکنم بچه است خب

چی براش خوبه دکتر گفت هله هوله وچربی حذف کن ولی نگفت چیا خوبه خب من جایگزین هله هوله چی بکنم بچه است ...

بچه باشه خب همون هله هوله بدنشه اینجوری کرده

بهش میوه بده

خودت با سببزمینی چیپس درست کن

با شیره کیک درست کن

خودت سوسیس کالباس با گوشت و مرع درست کن

با لبنیات پنیر پیتزا درست کن

اینجوری وقتی پیتزاهم ک میخوره دوسداره سالم میخوره