2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

222 بازدید | 25 پست

برام دعاکنید دوباره نمازموبخونم😢دوباره روزی یه دورتسبیح صلوات بفرستم😢نمازشب بخونم😢خدااااایاااااا دلم برات تنگ شده😭😭چرا هرچی میخام سمتت یه چیزی نمیزاره😢😢چرادیگه دعاهام مثل اونموقع مستجاب نمیشه😭کمک کن بچم راحت ازشیرجدابشه،،شوهرم یه کارخوب پیدا کنه😢برام یه صلوات بفرستین 😔خدا اجرتون بده🙏🙏

دخملم همه زندگیمه😍
تو کارو زندگیمون گره افتاده،توروخدا دعام کنید😭

جز نماز و صلوات چیزی گره از کارت باز نمیکنه

و دعای پدر و مادر هم عجیب معجزه میکنه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز نماز و صلوات چیزی گره از کارت باز نمیکنه و دعای پدر و مادر هم عجیب معجزه میکنه

میرم حرم ان شاالله ب اسم دعات میکنم عزیزم

سلام گلم غصه نخورعزیزم فقط بایدخودت بخوای تا به سمت خداکشیده بشی منم تازه پسرم دنیا اومده افسردگی حادگرفتم ازپسرم متنفرشدم ولی وضووخواندن قران ارومم کرده توکل کن به خدا همه چی درست میشه

💘عشق من پسرمه💋💋💋

📌 برای کارگشایی

و رفع شدن مشکلات پس از نماز صبح بیست و پنج مرتبه سوره مبارکه فتح را بخواند و سه روز این عمل را ادامه دهد. بهتر است از روز چهارشنبه شروع کند و سه روز (چهارشنبه  پنجشنبه و جمعه ) ادامه دهد. قطعا مشکلاتش رفع خواهد گردید. ✨مجرب است✨

💘عشق من پسرمه💋💋💋
میدونم😢ولی چرا هرچی میخام نمازبخونم یه چیزی مانعم میشه؟

اون مانع مطمين باش شیطونه

جز اون کسی نیس بنده هارو از لطف و رحمت خدا دور کنه

سعی کن این مانع رو از بین ببری

شروع کن نمازاتو و صلوات و دعا

بعد اروم اروم سحر هاتو داشته باش یعنی حداقل شده ۱۰ دقیقه قبل نماز صبح بیدار باش این سحر ها غوغا میکنه به چهل روز نرسیده آثارش میبینی ان شالله