2777
2789
عنوان

دست بزن داره شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست
دلسوزی چیه بابا تازه موقع کتک کاری میگه تو که کسی پشتت نیست خیالش راحته

منم شوهرم همینه ولی من دوتا بچه دارم نمیتونم سربارپدرومادرپیرومریضم بشم خودم هم مریضیم نمیتونم برم سرکار

شما که بچه نداری چراموندی تو این زندگی 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلسوزی چیه بابا تازه موقع کتک کاری میگه تو که کسی پشتت نیست خیالش راحته

ببین تهش اینه که جدا بشی و بری یه جا کارگری کنی یا منشی یا فروشنده و ... بشی 

اما اگه بچه دار بشی و هرروز جلوی بچت کتک بخوری و اشکای دختربچتو ببینی هرروز آرزوی مرگ میکنی 

پس نگو پشتوانه ندارم 

بعد از بچه دار شدن دیگه واقعا پشتوانه نداری و باید بسوزی و بسازی و خورد شدن بچتو ببینی

تو رو خدا منو لایک نکنید
ببین تهش اینه که جدا بشی و بری یه جا کارگری کنی یا منشی یا فروشنده و ... بشی اما اگه بچه دار بشی و ه ...

چقدر این حرفاورموردمن صدق میکنه😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چون منم پدر مادرم پشتم نیستن و نمیتونم جدا بشم

چرا میتونی توخودتی و خودت پس تادیرنشده خودت و نجات بده 

چقدر این حرفاورموردمن صدق میکنه😭😭😭

ببین اصلا برات مهم نباشه که پدر و مادرت پشتت نیستن. زیر بار ظلم نرو. خیلی قاطع باش و اگه لازم شد تا پای طلاقم برو 

پدر و مادرت بعد از طلاق یا خونه رات میدن یا نمیدن. به هر حال امتیاز بزرگت اینه که بچه نداری. اینو فراموش نکن

تو رو خدا منو لایک نکنید
گفتم مامانم میگه مگه من کتک نخوردم همه زنا میخورن

ببین قبل از جدا شدنت پدر و مادرت تشویقت میکنن که طلاق نگیری اما بعد از طلاق که دورت نمیندازن ! به هر حال بچه اونا هستی و دوستت دارن

خودتم برو سر کار و مستقل شو

تو رو خدا منو لایک نکنید
ببین اصلا برات مهم نباشه که پدر و مادرت پشتت نیستن. زیر بار ظلم نرو. خیلی قاطع باش و اگه لازم شد تا ...

من دوتا بچه دارم گلم

گفتم مامانم میگه مگه من کتک نخوردم همه زنا میخورن

پس با مشاوره صحبت کن عزیزم تا راهنماییت کنه

چون اول زندگی هستی

اگر دیدی نتیجه ای نداره به فکر جدا شدن باش 

و سعی کن تا مشکلت حل نشده بچه دار نشی و جلوگیری کنی 

چون بچه تو همچین شرایطی آسیب میبینه 

شاید شوهرت اختلال روانی داره که کتک میزنه بعدا حاشا میکنه سعی کن بعد کتک زدن زن بزنی ۱۱۰ یا جیغ داد کن از همسایه ها کمک بخواه تا صداتو بشنون بعدا شاهد داشته باشی