2777
2789

سلام دوستان

اقدامی های عزیز بیاین کنارهم باشیم بهم انگیزه بدیم از تجربیات هم استفاده کنیم و بهم کمک کنیم تا این مسیر رو به سلامتی و موفقیت بگذرونیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ساله اقدامم

۵تاپاییز

۵تازمستان

۵تابهار

۵تاتابستان

دیگه پسرمم بزرگ شده خواهریابرادر بدردش نمیخوره

دیگه قیدشو زدم

جلوگیری ندارم ولی خب منتظرم نیستم دیگه

.....

.....

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

۵ساله اقدامم۵تاپاییز۵تازمستان۵تابهار۵تاتابستاندیگه پسرمم بزرگ شده خواهریابرادر بدردش نمیخورهدیگه قید ...

توکل به خدا عزیزمم شما مادر صبوری هستی و حتما به زودی باردار میشی 

امسال رفتی دکتر و سونو 

نگفتن علتش چی هست 

همسرتون هم آزمایش دادن ؟

منم دوست داشتم اقدام کنم ولی توی چکاپ متوجه شدم تیروئیدم سر مرز کم کاریه، دکتر گفت فعلا باید دست نگه ...

عزیزم تو آزمایش عدد tsh چند بود ؟ 

لووتیروکسن چند میخوری ؟

نگران نباش گلم سریع میاد پایین منم بخاطر استرس امسال دچار کم کاری شدم دو ماه قرص خوردم خیلی اومد پایین از ۷ و نیم شد حدود ۴ 

حتما لووتیرکسبن خارجی بخور زودتر جواب میگیری

صبح ناشتا بخور و حدود یکساعت بعدش صبحانه نخور

عزیزم تو آزمایش عدد tsh چند بود ؟ لووتیروکسن چند میخوری ؟نگران نباش گلم سریع میاد پایین منم بخاطر اس ...

عددش ۵ بود، پارسال ۴.۵ بود و امسال بیشتر شده بوده، دکتر گفت باید بیاد زیر ۲.۵

فعلا لووتیروکسین ۵۰ بهم داده هر روز یدونه ولی ۵شنبه و جمعه دوتا، گفته ۴۰ روز بخورم و بعدش برم آزمایش ببینیم چطور پیش رفته