2777
2789

حس میکنم امشب میمیرم گردنم درد میکنه شدید دست چپم سرم‌حس‌میکنم نفسم قطع میشه

ایشالله که امشبم‌میمیرم راحت میشم

بابام الان دوبار پیش شوهرم بهم گفته کدوم‌جهنمی یا گفته غلط کردی با اینکه قبلا مجردی بهم نمیگفت بابام از اوناست پیش بقیه یهو شیر‌میشه تو جمع ادمو تخریب میکنه بعدم خودش پشیمون میشه🙂

ولی همش یادم میاد منو چقد خورد میکنه پیش شوهرم اینطوری باهام حرف میزنه پس فردا یا یه روزی شاید شاید شوهرم زد تو چشمم که رفتار بابات باهات این بود یا من‌کلا ارومم نه چیزی میخوام از کاری دارم همیشه تو اتاقمم شوهرم که میاد یهو بابام میگه فقط فقط یه دختر دارم اونم اون یکی خواهرم یهو میخنده میگه عشق فقط اون🙂به شوخی شوخی میگه ولی جدی

یبار شوهرم گفت مثل اینکه اون یکی خواهرت براش عزیزتره🙂

بغض داره خفم میکنه کاش بمیرم خجالت میکشم😔

💍♥️

میدونم الان خیلییی زیاد فشار روته ناراحتی ولی یه روزی میرسه که این حرفا برات هیچ اهمیتی نداره تو دیگرانو نمیتونی تغییر بدی ولی میتونی خودتو تغییر بدی پس سعی کن توجه نکنی برات مهم نباشه سخته ولی شدنیه 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

شاید دوست نداشت ازدواج کنی 🤌

ولی این صحه رو رفتار پدرت نداره 

کاش دلیل این بی احترامی بعد عقد و بدونی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی انقدرررررر چالش داره 

وقتی عروسی کردی و رفتی سر خونه زندگیت متوجه میشی

اینارو یادت میره اصن

برات مهم نباشه 

به شوهرتم بگو بابام خیلی شوخه وگرنه جونشم میده برام🤪 

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
میدونم الان خیلییی زیاد فشار روته ناراحتی ولی یه روزی میرسه که این حرفا برات هیچ اهمیتی نداره تو دیگ ...

من واقعا خیلی تنهام🙂 خیلی خستم به معنای واقعی قلبم درد میکنه😭

💍♥️

شاید دوست نداشت ازدواج کنی 🤌ولی این صحه رو رفتار پدرت نداره کاش دلیل این بی احترامی بعد عقد و بدونی

دوس داشت ازدواج من عشق عاشقی نبود سنتی بود بابام از همههه مشتاقتر بود

همون موقعم یهو پیش بقیه ضایمون میکرد یهو میگفت میزنمتون🙂

💍♥️

دوس داشت ازدواج من عشق عاشقی نبود سنتی بود بابام از همههه مشتاقتر بودهمون موقعم یهو پیش بقیه ضایمون ...

خب پس مدلشونه نمیشه تغییر شون داد جز اینکه خودشون بخوان 

پس به شوهرت بگو مدل بابامه 

کلا طرز بیانش یا ابراز و اذیت کردنش یا شوخیاش اینطوره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من واقعا خیلی تنهام🙂 خیلی خستم به معنای واقعی قلبم درد میکنه😭

یه وقت از روی ندونستن حرفارو میزنن سعی کن به دل نگیری خودت از پس خودت بر بیا پدرت هرچقدر ب تو توهین کنه بازم همسرت حق اینه ندارع ک به روی تو بیاره جوری مرزتو بزار ک ب جایی نرسه ایرادتو بکنه تو چشت 

خب پس مدلشونه نمیشه تغییر شون داد جز اینکه خودشون بخوان پس به شوهرت بگو مدل بابامه کلا طرز بیانش یا ...

خیلی برام سخت میگذره از طرفی نمیتونم همش تو خونه باشم از طرفی نمیتونم اصلا شوهرمو نبینم

دوس دارم بخوابم یهو بگن عروسیته بیا😭 یا بخوابم بیدارنشم

💍♥️

یه وقت از روی ندونستن حرفارو میزنن سعی کن به دل نگیری خودت از پس خودت بر بیا پدرت هرچقدر ب تو توهین ...

تاحاله نگفته ولی میبینم وقتی بهم میگه یهو ناراحت میشه میگه چیزی نگو ولی خب میگم حتی یکبار بشه🙂

💍♥️

خیلی برام سخت میگذره از طرفی نمیتونم همش تو خونه باشم از طرفی نمیتونم اصلا شوهرمو نبینمدوس دارم بخوا ...

چرا تو خونه باشی 

سعی کن شوهرتو زیاد خونه نیاری 

باهاش برو بیرون خوش بگذرون 

تاحاله نگفته ولی میبینم وقتی بهم میگه یهو ناراحت میشه میگه چیزی نگو ولی خب میگم حتی یکبار بشه🙂

امیدوارم اون یک بار هم نشع ک به روت بیاره عزیزم ان شاءالله انقدر اینده ارامش داشته  باشی ک حتی این روزا رو یک لحظه یادت نیاد

چرا تو خونه باشی سعی کن شوهرتو زیاد خونه نیاری باهاش برو بیرون خوش بگذرون

من اصلا شوهرم خونه نمیاد نهایت ۲ ۳ هفته ای یبار با دعوت خودمون شوهرم خیلی سنگینو و اقاست از اینا نیست یهو بپره خونمون  فقط بیرون  حتی منم خونشون نمیرم بعد ۳ ۴ ماه واسه اولین بار شام رفتم برگشتم ساعت ۱۰

ولی میگن نرو چه لزومی داره بعد ۷ روز میخواستم شوهرمو ببینم میگفتن نمیخواد

خیلی خستم دیگه هیچوقت اروم نمیشم😭

💍♥️

امیدوارم اون یک بار هم نشع ک به روت بیاره عزیزم ان شاءالله انقدر اینده ارامش داشته باشی ک حتی این ر ...

برام دعا کن زودتر جهزیمو بگیرم زودتر جشن خواهرم برگزار بشه منم برم

💍♥️