2777
2789
عنوان

جوش روی باسن

161 بازدید | 14 پست

ازچیه؟

جدیدا که ورزش میکنم جوش میزنم

ولی سریع بعدش حمام میرم فک نمیکنم بخاطر عرق کردن باشه.

چی بزنم جاش نمونه؟

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..

بسم الله من همین الان براهمین  اومدم تو سایت تاپیک بزنم 

مشکل منم هس اخه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع ورزش کردن لباس تنگ نپوشاگر رو زمین یا صندل ای چیزی میشینی ممکنه بخاطر گثیف بودن اون هم باشه

نه میدوعم و توخونه ورزش میکنم شاید بخاطر تنگی لباس باشه درست میفرمایید👌

پوفف.. جاشون میمونه💔🤐

دقیقا رو مخن من گاهی دردم داره 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

وای باورت میشه برا همین موضوع اومدم نی نی سایت؟ خیلی عذابه من مدتهاست درگیرشم 

راکوتان خوردم یکم کنترل شده لکای بیصابش نمیدونم چ بکنم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

وای باورت میشه برا همین موضوع اومدم نی نی سایت؟ خیلی عذابه من مدتهاست درگیرشم راکوتان خوردم یکم کنتر ...

همین لکه ها رومخن

همین لکه ها رومخن

ببین من جدیدا دارم ترتینویین میزنم رو‌لکا حس میکنم تاثیر داشته باز قطعیش میگم 

ولی تیتی سی صابون عالی بود قیمتیم‌نداره 

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

ببین من جدیدا دارم ترتینویین میزنم رو‌لکا حس میکنم تاثیر داشته باز قطعیش میگم ولی تیتی سی صابون عالی ...

میزنم مرسی دمت گدم