2777
2789
عنوان

یه سوال از مذهبیون

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 70 پست

اولا من قبول نمیکنم کسیایی که ارتباط خاص با خدا دارن معمولا به کسی چیزی نمیگن 

دوما قدرت خدا قضای حتمی رو هم تغییر میده با صدقه و قربونی و دعا بلا از همسرش دور میشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
درسته نمازخون نیست حجاب نداره ولی دل پاک بیچارهبواسطه ی ذکر براش باز شده عالم رویا

چه ذکری می گفته؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا قضای حتمی رو هم تغییر میده عزیزم

بله حتما همینطور 

بهش میگم البته فردا گوشیمو میدم بهش بخونه پیامهاتون رو دلش آروم بگیره

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای رویا صادقه چقدر بده آدمیزاد خیلی اوقات میگه دیگه خسته شدم کاش آیندم رو بفهمم ولی واقعا صلاحی در ...

وحشتناک واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از تجربه گران نزدیک به مرگ امسال تو برنامه زندگی پس از زندگی گفت دیده بوده یه دختر جوون از بستگا ...

بهش میگم ببینه

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله آینده بینی شرک اما این طفلک اعتقادی به دعا و فالگیر و ...نداره اصلا میخنده به جادوگرهااین تو بچگ ...

ایشون فکر میکنه که بین شرایط خودش با قدرت‌های یه فالگیر تفاوت وجود داره. تاوانشم همین حال و روزیه که بابت گناه آینده بینیش پیدا کرده.اصلا مشخص نیس این اتفاق بیفته حتما یا نه ولی حال و روزش بابت ورودش به این مسائل روز به روز آشفته‌تر میشه. کاری هم از دستتون بر نمیاد واقعا این تاوانیه که باید بده

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا من قبول نمیکنم کسیایی که ارتباط خاص با خدا دارن معمولا به کسی چیزی نمیگن دوما قدرت خدا قضای حتم ...

خب بله هر کسی را که سر حق آموختند مهر کردن و دهانش را دوختند...این برای مذهبیاس 

این خیلی وقت مذهبی نیست ولی اون خاصیت براش مونده

ان شاالله دعا کنید براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40