2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب سر در میارن

69 بازدید | 4 پست

توروخدا میشه اگر سردر میارین کمکم کنین

من و شوهرم با تمام سختیایی که داشتیم اما زندگی خوبی داریم نسبتا. من خیلی بهش کمکم کردم . هواشو داشتم کمک کردم به ارزوهاش برسه

اما یوقتایی مثله امشب یا کلا این دو سه روزه معلوم نیست چشه یهو قاطی میکنه . بی پایه و اساس دعوامون میشه . 

حالا اینکه گفتم از راه قانون جذب وارد شم اینه که اولا من خیلی بهش اعتقاد دارم چون واقعا تاثیراتشو تو زندگیم دیدم

دوم اینکه فکر خرابمو نمیتونم مدیریت کنم

مثلا همیشه پس مغزم هست که شوهرم قدرمو نمیدونه

یا فکرش پیش کسیه که قبلا میخاستن نامزد کنن

یا یوقتایی بااینکه مشکلی نداریم همش میگم اگر پای طلاق افتاد چیکار کنم

و واقعا دست خودم نیستن 

حالا میخام خواهش کنم کسی بلده بگه چیکار کنم با قانون جذب رابطمو درست کنم و فکرمو یکم مرتب کنم

سلام . کاربر جدید نیستم . قدیمیم . خیلیم قدیمیم😂

نشخوار فکری داری و همه آدما ممکنه یه روزی خسته بشن 

الان تو ذهنت از مثبت فکر کردن خستس چند روز به مغزت استراحت بده دوباره شروع کن اگه بنویسی که عالیه 

بالآخره ما خانوما دوره پی ام اس داریم فشار زندگی و بچه داری

آقایون بیرون فشار کاری دارن با هزار نفر سروکله میزنن یه اتفاقی بیرون میفته مثلاً موقع رانندگی یکی بهشون زور میگه و نمتونن جواب بدن ناراحت میشن یا یکی هزینه رحمتشون رو نمی‌ده و..... میان خونه تا زنشون یه چیزی می‌گه سریع بهشون برمیخوره و صداشونو میبرن بالا بعد که آروم شدن تموم میشه فکر بد نکن 

نشخوار فکری داری و همه آدما ممکنه یه روزی خسته بشن الان تو ذهنت از مثبت فکر کردن خستس چند روز به مغز ...

خیلی ذهنم بهم ریختس. هر راهیو میرم تهش بیشتر گره میخوره واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . این وسط واقعا عصابم نمیکشه بخام هردیقه دنبال راه حل باشم شوهرم ادم شه. خسته شدم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ذهنم بهم ریختس. هر راهیو میرم تهش بیشتر گره میخوره واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . این وسط واقعا ...

قرار نیست تو آدمش کنی 

تو اگه میخایی رفتارش درست بشه اول باید یاد بگیری به خودت اهمیت بدی 

اگه توان مالی داری به خودت لباس بخر تیپ برن آرایش کن اگه نداری تو خونه جلوی شوهرت برو حموم بیا بدنتو لوسیون اینا بزن کتاب بخون بزار ببینه به خودت اهمیت میدی وقتی تو به خودت اهمیت بدی اونم یاد میگیره بهت أهمیت بده 

قرار نیست تو آدمش کنی تو اگه میخایی رفتارش درست بشه اول باید یاد بگیری به خودت اهمیت بدی اگه توان ما ...

همه این کارا رو انجام میدم. مثلا بهت بگم دعوای امشب سر چی بوده

جایی بودیم بحث سر مهریه بود من گفتم من هیچوقت مهریه دوست ندارم . پاشم بیوفته هیچوقت دوست ندارم مهریه بگیرم. وقتی زندگیم خرابه نصف من تو اون زندگی میمیره مهریه به دردم نمیخوره دیگه . بعد همه میگفتن نه خوبه و فلان و میتونی زندگی بسازی و اینا

بعد تو ماشین شوهرم دعوا میکنه تو بچه ای نمیفهمی. میگم خب اوکی از این به بعد میشینم فکر میکنم بهش که طلاق بگیرم مهریه بگیرم فلان کنم

بعد ناراحت بود من چرا میگم مهریه نمیخام . خب الان مقصر کیه

بعد اومدیم خونه انرژی زا موردعلاقمو میگه بخور و اینا گفتم نمیخورم چندبار گفت نخوردم بعد داد و بیداد کرد و بد و بیراه گفت . اخه نصفه شب کی انرژی زا میخوره