2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر

256 بازدید | 20 پست

من و شوهرم خیلی بد دعوا میکنیم نمیگم من مقصر نیستم هرچی میگه سریع جوابشو میدم و اینم تقصیر شوهرمه چون خیلی بد دهن و عصبیه زود جوش میاره وقتی دعوا میشه فکر نمیکنی این همون مردیه که چند دیقه قبل باهات مهربون بود

یه جوری دعوامون میشه که هرچی از هم بدونیم هر سوتی داشته باشیم با خانواده هرمشکلی داشته باشیم تو روی هم میزنیم نمونش امروز جلوی مادرشوهرم سنگ رو یخ شدم بهم میگه بد شکل دماغت گنده اس در حالی که همه از قیافم تعریف میکنن نچرالم جلو مادرش عادت داره تخریبم میکنه منم از خجالتش در میام از خودش و خاندانش متنفرم

چیکار کنم چجوری رفتار کنم مادرشوهرم این وسط موش ندوونه؟خیلی حالم بده ازشون بدم میاد

شوهرم از جلو چشمم افتاده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از اوایل اینطوری بوده یا بعدها اینجوری شده چندوقت عقد بودید و ازدواج کردید فرزند هم دارید

یه دختر داریم فقط از اول همین بود خودشم یه وقتایی از حرفا وکاراش پشیمونه اصلا کنترل خودش نداره جلو هرکی باشه عصبی میشه و دهنش باز میکنه این وسط من خجالت میکشم اوایل ازدواج خیانت کرد کلی ضجه زدم جدا شم اما قول داد تکرار نکنه بخاطر بچه موندم ولی وضعیت احلاقیش داره گند میزنه به زندگیمون

از این ناراحتم مادرش خونه اون یکی جاریا بره این حرفا رو بهشون میگه نمیخوام اونا بفهمن مادرشم به شدت فضول و اب زیر کاهه

آیا همسرت عصبانی میشه و باعث ناراحتی شما میشه بعد از فروکش کردن عصبانیت همسرت چه عکس العملی نسبت به ...

هیچی غروب اومده صدام میزنه بوسم میکنه انگار اب از اب تکون نخورده وقتی عصبی نیس خرید میکنه بهمون میرسه کم نمیزاره ولی بد دهنی و زود جوشیش اذیتم میکنه اینکه جلو مادرش احترام نمیزاره غرورم له میکنه خیلی ناراحتم