2777
2789
عنوان

وزنم هیچ تغیری نکرده خوبه یا بد؟

141 بازدید | 11 پست

سلام 

من ماه چهارم بارداری هستم و وزنم همونی که قبل از بارداری بودم مونده 

چون خیلی بد ویار بودم هیچ تغییر وزنی نداشتم 

چیکار کنم؟یعنی نی نیم خیلی کم وزنه؟

نگران نباش عزیزم.تو چهار ماه اول اضافه وزن خیلی مهم نیست.خصوصا اگه ویار داشتی یا قبل بارداریت کمی اضافه وزن داشتی.من خودم قبل بارداریم اضافه وزن داشتم.الان ماه ششم هستم و یک کیلو اضافه کردم فقط

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری بودم .حتی 100 گرم اصافه نکردم .مکمل مصرف کردم البته دکترم داد .چیزی نمیتونستم بخورم .الان دیگه وزنم میره بالا 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
اخه به من گفتن باید پنج کیلو اضاف کنی تو سه ماه اول 

ن بابا چ خبره.کل کلش ماکزیمم 9 کیلو باید چاق بشی.حالا بعضیا که لاغرن تا 12 ویلو هم جا دارن.بعدش وزنت تو ماه های آخر میره بالا نگران نباش.اضافه وزن تو این ماه هر چی باشه برا خودته اصلا نی نی هنوز وزنی نداره

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من ویار نداشتم شکمم هم کلی بزرگ شده ۱۷ هفته ام کمبود وزنم دارم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۹ از قبل بارداری ۵۹ موندم اشتهامم خوبه فقط نمیدونم این همه لباسام تنگ شده جریان چیه نیم کیلو هم اضافه نکردم🤔🤔

ویار شدید داشتی و وزنت تغییر نکرده؟من الان تو سه هستم و ۵ ک تقریبا کم کردم 

اره زیر سرم هم رفتم بخاطر ویارم ولی فقط صبح ها ویار داشتم 

وزنم همونی هست که قبل از بارداری بودم

من ویار نداشتم شکمم هم کلی بزرگ شده ۱۷ هفته ام کمبود وزنم دارم قدم ۱۷۰ وزنم ۵۹ از قبل بارداری ۵۹ مون ...

دقیقا منم لباسام تنگ شدن واسم 

شکم یه کوچولو دارم الان تو هفته ۱۵ هستم