2789

زیاد صمیمی نیستیم با هم ، قبلا خیلی با شوهرم مشکل داشتم الان رابطمون خوب شده ولی چند وقته مادرش همش میگه یک عکس دو نفره واضح از صورت هاتون بدید داشته باشم.... بنظرتون دعا میخواد بنویسه؟ خب مگه من چند بار میتونم بپیچونمش چی بگم آخه ، تهش می‌ره از شوهرم میگیره به اون که نمیتونم چیزی بگم.

اینم بگم وقتی میخواستم طلاق بگیرم مادرش خیلی خوشحال بود  

وااا مادرشوهرته ها....بدبین نباش ی جا میره میگن عکس عروست رو نداری یا عکس بچه هات رو نداری دوست داره نشون بده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صدرصد میخواد دعا بگیره

مگه با عکس هم میشه دعا گرفت 😐

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
خب چی بگم آخه بقول یکی دوستان مادرشوهرمه چجوری بگم نه نمیشه

بگو دوست ندارم عکسم دست کسی باشه... 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥