2777
2789

لطفا اگر خودتون یا اطرافیانتون دکتری برای زیبایی پوست رفتید و نتیجه گرفتید اسمشو بگید

من پوستم مشکل خیلی خاصی نداره فقط میخوام عالی شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفسور شیدا شمس خیابون فرشته

واقعا خوبه؟منم از یه اقای دکتر روماتولوژ پرسیدم ایشونو معرفی کرد ولی هنوز نرفتم .بین دکتر شمس و نخعی موندم

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
پروفسور شیدا شمس خیابون فرشته

شما رفتی یا کسی از نزدیکانتون رفته؟

شنیدم داروهاشون خیلی گرونه البته خب مسلما داروهای زیبایی پوست گرونن منم دنبال ارزون نیستم 

اما میخوام بدونم در چه حد

شما رفتی یا کسی از نزدیکانتون رفته؟ شنیدم داروهاشون خیلی گرونه البته خب مسلما داروهای زیبایی پوست گ ...

دیگه دکتر عالی خواستی منم گفتم،دیگه نمیدونم چقدر باشه دوست عزیز، خوب بستگی داری چی بهتون بدن،جیباتو باید خالی کنی،خدمات زیبایی گرونن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
واقعا خوبه؟منم از یه اقای دکتر روماتولوژ پرسیدم ایشونو معرفی کرد ولی هنوز نرفتم .بین دکتر شمس و نخعی ...

بله،ایشون درجه یکن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اره منم سرچ میکردم اسم نخعی رو هم خیلی شنیدم

تخعی که فوق الهادس من خودم کاراشو دیدم.چندتا دوستام پیشش رفتن قبلا پوستشون افتصاح الان اینه شدن ولی خیلی سخت وقت میده داروهم زیاد میده و استفاده از داروهاش زمان بره

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
دیگه دکتر عالی خواستی منم گفتم،دیگه نمیدونم چقدر باشه دوست عزیز، خوب بستگی داری چی بهتون بدن،جیباتو ...

منم ازتون پرسیدم خودتون شخصا یا اطرافیان نزدیکتون بهشون مراجعه کردین یا فقط اسمش رو به عنوان دکتر خوب شنیدید؟

چون الان بزنی گوگل هم اسم نخعی و شمس و پروین منصوری و باریک بین رو میاره سریع 

تاپیک زدم که از تجربه شخصیشون بگن 

دیگه دکتر عالی خواستی منم گفتم،دیگه نمیدونم چقدر باشه دوست عزیز، خوب بستگی داری چی بهتون بدن،جیباتو ...

دقیقا هم همینجور میگین بعضی دکترا دنبال جیب خالی کردن هستن