یه خا جوندم نوشته بود اگ از کسی متنفری اسمش و بزار توی اب بزار فریز یخ بزنه بعد میفهمی چی میشه میخاستم ببینم کسی واقعا امتحان کرده و چ اتفافی افتاده من از سمت یکی خیلی تحت فشارم نه راه پس دارم نه راه پیش بخاطر بچه هام بطفا اگ کسی امتحان کرده کمکم کنه
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چمیدونم بخدا ی جا خوندم نوشته بود 😞کاش ی راه حلی باشه برای از بین رفتن ادمای عوضی زندگی
از بین نمیرن چرا از بین برن
شرشون کم شه؟
دعای دفع شر داریم ، چهار قل
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
حتی برای ارامشم سوره یس هم میخونم فحش میده میگه اینا الکیه خدالعنتش کنه
خب شرایطتت سخت شد، مشکل روحی داره. کاراتو ازش مخفی کن، میتونی یه جوری بچینی جلو چشمش نباشی یا طی روز یه تایمی بیرون بری؟
دوقطبیه گلم هیچ حمایتی هم از سمت خانوادش نمیشم بیرون و ب بدختی ب بهانه بچه ها تا خونه مامانم میرم
منم مادرم بیماره خیلی سخته میفهمم
ببین سوره مجادله بخونی تاثیر داره؟