2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از غیرت منظورتون اینه

نذاره آب تو دل زنش تکون بخوره و احترام حفظ کنه بله درسته...

ولی خب تو سایت معمولا غیرت ب محدودیت و گیر دادن ب پوششه ک ادم نمیدونه منظورتون دقیقا از غیرت کدومه😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه از غیرت منظورتون اینهنذاره آب تو دل زنش تکون بخوره و احترام حفظ کنه بله درسته...ولی خب تو سایت م ...

منظورشون مرد حامی هست

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

ولی مرد باید غیرت داشته باشه

باید اقتدار داشته باشه

باید خونش حریم داشته باشه

باید حرفش تو خونه برش داشت باشه

باید مهربون و باغیرت و مغرور باشه

باید یه تکیه گاه امن باشه

باید به پوشش بد زنش گیر بده 

باید حد و حدود رفت و امدش مشخص باشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

اگه از غیرت منظورتون اینهنذاره آب تو دل زنش تکون بخوره و احترام حفظ کنه بله درسته...ولی خب تو سایت م ...

هیچ مردی دوست نداره زنش بد حجاب باشه

ولی بعضی زنها واقعااااااا حیا رو قورت دادن 

تو خیابون ادم روش نمیشه سرش رو بالا کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

هیچ مردی دوست نداره زنش بد حجاب باشهولی بعضی زنها واقعااااااا حیا رو قورت دادن تو خیابون ادم روش نمی ...

این اعتقاد شماس 

خیلیا اعتقاد ندارن

وگرنه زن از نظر شما با حیا هم زیاد دیدیم ک حرف از دهنش درمیاد ب حدی زشته ک آبروی کل خانوادشو میبره و تف سربالا میشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤