2777
2789
فقط یه وعده مفصل اونم ناهار اگر ناهار سبک باشه شام خوب میپزماگر بخوام خیلی حال بدم شام دیگه کوکو یا ...

به من‌میگن تخم مرغ میپزیم برا شام

میگم مگه تخم‌مرغ صبحونه نیست😂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز ظهر بیرون غذا میخورم شب هم میوه یا سالاد میخورم

یه نفرم حس آشپزی نیست 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

هر روز از بیرون غذا میخرین🙄عجیبه

اصلا عجیب نیست اطرافیانم خیلی ها اینجورین بستگی به درآمد داره 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

حالا یه وعده ربطی به درامد نداره 

یه وعده چیزی نیس 

تعجبم اینه غذای بیرون هر روز خیلی مضره .

متاهل  اگه کسی اینکارو کنه هم خوب نیس پس دورهمی خانوادگی چی میشه؟سفره خونه🥲😂

حالا یه وعده ربطی به درامد نداره یه وعده چیزی نیس تعجبم اینه غذای بیرون هر روز خیلی مضره .متاهل اگه ...

یه درآمد ربط داره چون از جای درست حسابی و بهترین رستوران ها بخری مضر هم نیست مگه قراره فست بود بخوریم هر روز ؟تمایلی به ادامه بحث ندارم عزیزم 

موفق باشید 

کارتون چیه؟                گاهی اگر بخوای برای  یکی دو نفر اشپزی کنی از بیرونیش گرونتر میشه   بحث سلامتش از جای خوبی تهیه کنی سلامتش مشکلی نداره 

یه درآمد ربط داره چون از جای درست حسابی و بهترین رستوران ها بخری مضر هم نیست مگه قراره فست بود بخوری ...

مگه دعوا میکنیم داریم صحبت‌میکنیم🤣😂خوب ما دو وعده میخوریم ما هم پول دو وعده نگه داریم بیرون میتونیم یه وعده بخوریم

خوش بسعادتتون چه معدتون کوچیک که با سالاد سیر میشه

چون به خاطر شغل همسرم ناهار دیر میخوریم 

دیگه اشتها نمیکشه برا شامم

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم