2777
2789
عنوان

دو تا بی فرهنگ که همیشه

156 بازدید | 15 پست

ماشینشون جلوی در اصلی پارکینگه جالبه پارکینگم دارن ها ... ولی تنبلیشون میشه انگار بیارن تو .... ینی هفته ای دو سه بار داستان داریم ما

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 روی شیشه ماشینشون بنویسید: اگر دفعه ی بعد نیارید داخل پارکینگ قول نمیدم ماشینو ندزدم

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

زنگ بزن گزارش زده..نمی‌دونم دقیقا چه شماره بود اما زنگ میزدی شماره پلاک رو‌میخوندی از راهنمایی رانندگی زنگ میزدن به راننده تذکر میدادن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

۱۱۰ گلم

۱۱۰ که پلیس بود می‌دونم.

نه یه شماره دیگه بود که الان خاطرم نیست

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چه بی درکن

بی فرهنگن و تنبل 

آخه از این می‌سوزم که کوچمون بزرگه و کلی جا برای پارک داره ، خودشون هم داخل خونه جا پارک دارن

😂 روی شیشه ماشینشون بنویسید: اگر دفعه ی بعد نیارید داخل پارکینگ قول نمیدم ماشینو ندزدم

😅👍🏻✋🏻

زنگ بزن گزارش زده..نمی‌دونم دقیقا چه شماره بود اما زنگ میزدی شماره پلاک رو‌میخوندی از راهنمایی رانند ...

عه؟ باشه درموردش میرم تحقیق

آخه ببین یارو با ما تو یه ساختمونه، 

آخه یبار بگیم ، دوبار بگیم .... اصلاً انگار عقل نداره