2777
2789
عنوان

گریه‌ی زیاد پدر برای مرگ دخترش

274 بازدید | 22 پست

سلام

راستش تا حالا ندیده بودم پدر برای مرگ بچه اش انقدر بیقراری کنه حالا یکی از اقوام ما دختر کوچیکش رو از دست داده بعد پدره خیلی بیشتر از مادره بی‌تابی میکنه میگن موقع خاکسپاری تن بی‌جون دخترش رو توی بغلش گرفته بود و نمیذاشته خاکش کنن. شبی و روزی هم نیست که براش گریه نکنه و سر مزارش نره.😔

خیلی دلمون میخواد براش کاری انجام بدیم طفلی گناه داره.

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

پدرها، دختری ان و بالعکس

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

راهکار دادم تو تاپیک قبلیت.

اونی که دادم قطعیه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر سخت  واسه دشمن ادم هم  این اتفاق نیفته

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عزیزم ۹۹ درصد پدرها برای مرگ بچه اشون بی قراری میکنن

خیلی طبیعیه!

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

هیچ کاری نمیتونید بکنید فقط گذر زمان حالش خوب میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
راهکار دادم تو تاپیک قبلیت.اونی که دادم قطعیه

ممنون حتما انجام میدیم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

اتفاقا پدرا عاشق دختراشونن.خدای نکرده همجین اتفاقی بیوفته کمر پدره می‌شکنه.ولی بعضیا بر اساس اینکه مرد گریه نمیکنه دردشونو تو دلشون دارن بروز نمیدن ی سریام مثله این بنده خدا بروز میده ناراحتیشو

پدرها، دختری ان و بالعکس

دیگه مادره به پدره دلداری میده خیلی داغون شده

آقاهه هم پلیسه من اصلا فکر نمیکردم اینجوری عزاداری کنه باید میدیدین سرمزار مدام از هوش میرفت

وااای خیلی سخته خدا به هیچکس نشون نده دخترش چند سالش بوده

۵ ۶ سالش بود شب میخوابه صبح بیدار نمیشه

اتفاقا پدرا عاشق دختراشونن.خدای نکرده همجین اتفاقی بیوفته کمر پدره می‌شکنه.ولی بعضیا بر اساس اینکه م ...

این بیچاره الان خیلی داغونه

عزیزم ۹۹ درصد پدرها برای مرگ بچه اشون بی قراری میکننخیلی طبیعیه!

داره خودش رو میکشه