2777
2789

سلام

راستش تا حالا ندیده بودم پدر برای مرگ بچه اش انقدر بیقراری کنه حالا یکی از اقوام ما دختر کوچیکش رو از دست داده بعد پدره خیلی بیشتر از مادره بی‌تابی میکنه میگن موقع خاکسپاری تن بی‌جون دخترش رو توی بغلش گرفته بود و نمیذاشته خاکش کنن. شبی و روزی هم نیست که براش گریه نکنه و سر مزارش نره.😔

خیلی دلمون میخواد براش کاری انجام بدیم طفلی گناه داره.

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نکنید

بذارید دردشو بکشه

سوگواری باید دوره‌ش طی بشه

و با کمک تراپی فرد رو به زندگی برگردونن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

امثال کسانی که امروز مشرف شدن برای همیشه کاری کردن که حتی شما خیال کنید مردا برای مرگ بچه هاشونم ناراحت نمیشن 

به امید مشرف شدن بقیه شون تا فضای آرومی حاکم بشه و ذهن ها به سمت منفی نره‌ . 

کتاب آرامش‌بخش دلها رو براش تهیه کنید بخونه ۱۰ الی ۱۵ صفحه اولش بخونه کافیه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دخترش چرا مرده؟

ایست قلبی شب خوابید صبح بیدار نشد

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
ی لحظه بیا شخصی ی راهکاری براتون دارم

اگه ممکنه لطفا همینجا بفرمایید

چند سالش بوده

حدودا ۵ ۶ سالش کوچیک بود