2777
2789
عنوان

سوزش ناحیه تناسلی دختر ده ساله

385 بازدید | 21 پست

وقتی ناراحت باشه تا مدت کوتاهی میسوزه و بعد خوب میشه،فقط موقع ناراحتی اینجور میشه .علایم رشد سینه و رویش مو زیر بغل و روی ناحیه هم داره کم و بیش انقدر غصه اشک میخورم نمیدونم ببرم زنان یا مشاور؟ 

خب داره بالغ میشه ترستون از چیه

ولی سوزش ربطی به بلوغ نداره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی از اضطراب؟

ببرین دکتر

امکان داده عصبی باشه بله

ولی نشانه کیست چیزای دیگه هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

هیچ کدوم ممکنه عفونت ادراری کم داشته باشه یا قندش یه کم بالا بره در اثر ناراحتی . ببر دکتر اطفال که متخصص کلیه باشه یا دکتر اطفال معمولی بزار آزمایش ادرار بنویسه . بچه ها گاهی عفونت ادراری میگیرن. مثلا ادرار رو نگه میدارن یا درست  نمیتونن خودشون رو بشورن.

به راحتی قابل درمان نهایت با یه شربت یا قرص.

اگه قدش و رشدش خوب نیست ولی علایم بلوغ داره میتونی ببری متخصص غدد . البته هرچی کمتر دارو بدی برای رشد یا عقب انداختن پریود بهتره.  به جاش چیزایی که برای رشد و قد کشیدن خوبه براش انجام بده  مثل ورزش یا مصرف شیر و میوه و کشک و ....