2777
2789

من ناراحت نیستم کار خیر میکنه اتفاقا موافق هم هستم ولی آخه یکمم پول به من بده انگار. بدبخت بیچاره ام 

شوهرم همراه با برادر و پدرش شریکی کار میکنن فقط حرجی برمیدارن 

ولی خودش زمین و ماشین و میوه هر چی که بشه سالی چندبار خرید و فروش میکنه پول اونو میده به نیاز مندا 

کسی خبر نداره فقط به من گفته یوقت ناراضی نباشم به چندتا فقیر هر چند ماه یکبار چند میلیون پول میریزه زیاد هم نه ها

یا گاهی ببینه یکی نیاز داره پول میده بهش

و هر سال قربونی میکنه و چند سال یکبار گاو میکشه و حالا میگه هر سال باید بکشم

پولدار هم نیستیم زیادا یه ماشین داریم و یه زمین

و من از ناراحتم چرا برای من خرج نمیکنه

نزدیک یکساله عروسی کردیم ده میلیون واسم خرج نکرده

میگم لباس زیر میگه داری هنوز میگم لباس میگه ولخرجی نکن

میگم لوازم آرایش میگه اصلا میگم کیک میگه پولمو تموم کردی

میگم شارژ میگه ندارم

امسال ازش کتاب تست خواستم دوسه ماه هی گفتم و گفتم آخر سه تاشو خزید یکیشو دیگه نمیخره میگه بسه زیاد شد

دو روزه میگم بکینگ پودر بخر میگه ولخرجی نکن پولمو تموم کردی نمیخرم

آیا نذرهاش قبوله ‌؟

تو از کجا مطمئنی ناخن خشکی مثل این واقعا نذر میکنه؟

یعنی واقعا تو توی کتت میره کسی که لباس زیر واسه تو نمیخره ماهی چند ملیون خرج فقرا میکنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی عقل نداره که فقیر واقعی تو خونه نشسته

من جات بودم هرگز باورم نمیشد این خرجو واسه فقرا میکنه

برو سوراخی که باهاش پولو پر میکنه پیدا کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چ‌عجیب 

حدس کاربرا هم جالب بود چرا ب فکر من این چیزا نمیرسه 🤣

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !